Juče negde oko 10 sati prepodne sam bio slobodan dva časa i razmišljam kud ću, šta ću, gde da idem da se vozim i šta da "prekontrolišem".
Reko idem dvojkom malo da se provozam, odem 31 do Slavije i sačekam na stajalištu "Trg slavija" u Nemanjinoj ulici nepuna 2 minuta kad dođe Katica sa GB 270 na liniji 2.
Vozila me je neka mlada crnokosa dama, krenemo, malo gužva na Slaviji, otežano uključenje u kružni tok, klasika, uglavnom iskobeljasmo se nekako idemo Beogradskom, malo semafori i dobro sad to nije ni bitno.
Dođemo do Ruzveltove, uđemo u istu, i tu je pruga već znatno lošija nego u samom Bulevaru na delu od Beogradske ulice do Ruzveltove, počinje lagano da ljulja. Onda skretnica koja vodi iz Ruzveltove ulice u Ulicu Kraljice Marije iz pravca Bulevara se može pomeriti daljinskim, električnim putem, već ručno, štanglom.
Skrenemo mi u Kraljice Marije, a tamo pruga još gora, ide polako, a ono ljulja za sve pare, užas! Mnogo loša deonica sve do negde početka Ulice 27. marta gde je situacija možda nešto bolja, ali ovamo kad se skrene kod Mašinskog fakulteta je ubij Bože, po mom mišljenju hitno potrebna rekonsktrukcija.
Eto sam hteo da napomenem, za stanje pruge i ovu sketnicu.
I da vozio sa se do stajališta "Zmaj Jovina", do "Centrale", vožnja je trajala oko 30 minta, a onda na 37 pa nazad u školu još tri časa
Nisam imao vremena još da se vozim, a mislio sam da naparvim ceo krug, nazad do Slavije