Da nije ova Veternica do sada vec trebala da ima svoju temu...

randjelovic66 je napisao:Juce (u subotu)..

randjelovic66 je napisao:A smem li da pitam gde si se vozio u njoj?
Ja sam je slikao popodne,oko 15:30 do 16:00h neznam tacno koje je vreme bilo,slikao sam je u okoj maloj uluci kod AS,a posle oko 17h kod AS bas preko puta...Isla prema BG...
DraganNish je napisao:randjelovic66 je napisao:A smem li da pitam gde si se vozio u njoj?
Ja sam je slikao popodne,oko 15:30 do 16:00h neznam tacno koje je vreme bilo,slikao sam je u okoj maloj uluci kod AS,a posle oko 17h kod AS bas preko puta...Isla prema BG...
Do Kamenickog visa,bio je iznajmljen za potrebe BECK-s zurke,tj od agencije FaNibus,putanja mu je bila Kafana Gusar-Banovina-A.S.-Tehnicki fakulteti-Jagodin Mala-Kameica i nadalje do K.Visa.

randjelovic66 je napisao:
Pa nije mi jasno zasto vaj ovako ocuvan autobus,i ne tako los da ide na tako kratku liniju,ali kad pomislim na MMove buseve koji rade grad,onda me i ne cudi..Nego,jesi li ti bio u to vreme u busu,kad sam ga ja slikao? (16-17h)
DraganNish je napisao:randjelovic66 je napisao:
Pa nije mi jasno zasto vaj ovako ocuvan autobus,i ne tako los da ide na tako kratku liniju,ali kad pomislim na MMove buseve koji rade grad,onda me i ne cudi..Nego,jesi li ti bio u to vreme u busu,kad sam ga ja slikao? (16-17h)
Nope,bio je polazak u 18h gde sam i ja bio;pa autobus je autobus,nista mu ne fali,super je,obzirom od kada datira ovaj model.A sto se tice tvojih MM buseva,ex Timasova setra je bila isto gore,prevozila je i ona ljude.Nisam samo siguran kad je kretala iz Nisa,ali je bila tamo.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju