toma je napisao:Setra 431 placena 530.000€
Auuuuu, kako tako mnogo
toma je napisao:Setra 431 placena 530.000€

gumara je napisao:Nova setra odlicna ali sto uzese sa tako malim razmakom izmedju sedista,pokocismo se do Grcke.Takodje posada gasi autobus i klimu cim stane negde pa je na gornjoj galeriji bilo davljenje dok smo cekali na granicnom prelazu.Jeste da je nova i da treba da se cuva i stedi ali mislim da preteruju
shakal je napisao:Mali razmak da bi stalo sto vise sedista u autobus! Bas bzv kad uzimaju luksuzno vozilo, treba i da omoguce luksuznu i udobnu voznju putniku, ali njihova je filozofija sto vise putnika da sedne, sad dal ima prostora za noge to nije bitno! Ja sam se vozio 10tak puta u 431dt! JEdnom prilikom smo cekali na stanici oko 20 min i vozac je ugasio motor, bilo je oko pola 11 ujutru, za 10 min hteli smo da pocrkamo od vrucine a stakla su bila vrela, tacno grejalo sunce u njih a ona crna! cim je krenuo naravno klima je odradila svoje! To sto stede gorivo i gase motors dok bus stoji je bas bzv, jer nije tu neka bog zna koja usteda 6-7 litara na sat vremena!
sanos_a je napisao:ocekujte da se gase autobusi sto idu za grcku jer oni su stavili ogranicenje za nafta koja terba da bude u rezervoar. mislim da za autobuse su stavili ogranicenje na 150 litara nafta a visak se placa po 0.5 euro po litar
djole je napisao:ja se u zadnje vreme nisam udobno vozio ni u jednom turistickom autobusu, bez obzira dali je to bio Neoplan, Berkhof, Setra... bas iz razloga sto je mali razmak izmedju sedista
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju