Logo

Filip Reisen, Krnic

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod s215hdh » Sub Jun 19, 2010 1:29 pm

Ja ti kazem da mocnije izlgeda kad dodjes sa ladjom sa 3 osovine nego kada se pojavis sa minibusom. To i budala koja nema pojma o autobusima moze da vidi sta je bolje i mocnije i sigurnije :D
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Sponzor

Postod s215hdh » Sub Jun 19, 2010 1:30 pm

ik404 je napisao::)
Image

Svaka cast :) Da neko slika taj bus a da nisam ja :D hehehe :D Svaka cast, ik404 :D
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod ik404 » Sub Jun 19, 2010 2:22 pm

s215hdh je napisao:Svaka cast :) Da neko slika taj bus a da nisam ja :D hehehe :D Svaka cast, ik404 :D

`Ladna Coca-Cola po vrucini cini cuda... :P
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod Nele Nibus » Sub Jun 19, 2010 3:08 pm

s215hdh je napisao:Ja ti kazem da mocnije izlgeda kad dodjes sa ladjom sa 3 osovine nego kada se pojavis sa minibusom. To i budala koja nema pojma o autobusima moze da vidi sta je bolje i mocnije i sigurnije :D

Druze ne zelim da se pravim pametan ali oni stvarno o tome pojma nemaju, njima je bitno da je autobus kad dodje na peron cist, da su vozaci ljubazni i da se ne pokvari u putu, ostalo i ne gledaju te da li je bus ovakav ili onakav.
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod s215hdh » Sub Jun 19, 2010 3:54 pm

Dobro kad ti znas malo vise o tome sta i kako misle od mene koji sam tri puta nedeljeno najmanje sa putnicima. Da vidis i te kako kako stoje na stanici i uporedjuju autobuse!
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod s215hdh » Sub Jun 19, 2010 3:55 pm

ik404 je napisao:
s215hdh je napisao:Svaka cast :) Da neko slika taj bus a da nisam ja :D hehehe :D Svaka cast, ik404 :D

`Ladna Coca-Cola po vrucini cini cuda... :P

Onda bi se mogla popiti jos koja :) Iz nekog dobrog frizidera :D
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Simpson » Sub Jun 19, 2010 6:55 pm

Neki gledaju, neki ne, ja kad gledam moji saputnici (sapatnici :mrgreen: ) se ponekad iznerviraju sto biram bus, a mene opet nervira sto bi neko usao u bilo kakvu kantu...
Simpson
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 3:07 pm

Postod Nele Nibus » Sub Jun 19, 2010 9:32 pm

Simpson je napisao:Neki gledaju, neki ne, ja kad gledam moji saputnici (sapatnici :mrgreen: ) se ponekad iznerviraju sto biram bus, a mene opet nervira sto bi neko usao u bilo kakvu kantu...

Ja sam na relaciji Beograd-K. Mitrovica putovao od Kosmet prevozovih autobusa koji naidje, i bilo mi je sve jedno koji je bus, samo mi je bilo bitno da ide, tako reci da se kotrlja.
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nibus-ja » Ned Jun 20, 2010 8:37 am

Nenad_KM je napisao:
s215hdh je napisao:Ja ti kazem da mocnije izlgeda kad dodjes sa ladjom sa 3 osovine nego kada se pojavis sa minibusom. To i budala koja nema pojma o autobusima moze da vidi sta je bolje i mocnije i sigurnije :D

Druze ne zelim da se pravim pametan ali oni stvarno o tome pojma nemaju, njima je bitno da je autobus kad dodje na peron cist, da su vozaci ljubazni i da se ne pokvari u putu, ostalo i ne gledaju te da li je bus ovakav ili onakav.

Tako je
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Ned Jun 20, 2010 11:50 am

Nibus-ja je napisao:
Nenad_KM je napisao:

Tako je

Pa u to sam se milion puta uverio, i na relaciji BG-Kos. Mitrovica, BG-Donja Bresnica, Pancevo- Jagodina i td, i da jednom prilikom kad sam iz Panceva za Beograd Jugoprevoz Kovinom, dolazi Sanos 515 poluvisoki, a lik onako oko 40-ak godina pita vozaca da li je to nov autobus...
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod s215hdh » Ned Jun 20, 2010 2:06 pm

Dobro :D
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod milos265 » Ned Jun 20, 2010 5:47 pm

Postoji dosta velika razlika u prevozu putnika na lokalnim i medjunarodnim linijama. Onaj ko putuje jednom godisnje i to na nekoj medjugradskoj liniji 0d 200-300 km, nece previse birati niti ce mu sam izbor autobusa biti bitan jer zna da put nece trajati dugo i ako ispunjava neke osnovne kriterijume on ce biti zadovoljan. Druga je prica kada se radi o duzim (medjunarodnim) putovanjima. Kada treba presedeti 10 ili vise sati u busu, normalno je da ces voditi racuna sa kojim prevoznikom ces ici. Posebno ako putujes nekoliko puta godisnje kao sto je slucaj sa nasim ljudima koji zive po Evropi. Vec posle par putovanja ukapiras ko sve, sa kakvim vozilima i kada vozi i najcesce kada neki prevoznik zadobije poverenje, putnik stalno ide sa njim, ili stalno preko njega salje posiljke, zna broj telefona vozaca koji rade neki polazak i slicno. Zato je na tim linijama konkurencija jaka i prevoznici se trude da ugode putnicima i da sacuvaju putnike. O tome je Dule vec pisao kad je rec o Becu a isti je slucaj i sa drugim gradovima u kojima ima dosta nasih ljudi.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Nele Nibus » Ned Jun 20, 2010 6:11 pm

milos265 je napisao:Postoji dosta velika razlika u prevozu putnika na lokalnim i medjunarodnim linijama. Onaj ko putuje jednom godisnje i to na nekoj medjugradskoj liniji 0d 200-300 km, nece previse birati niti ce mu sam izbor autobusa biti bitan jer zna da put nece trajati dugo i ako ispunjava neke osnovne kriterijume on ce biti zadovoljan. Druga je prica kada se radi o duzim (medjunarodnim) putovanjima. Kada treba presedeti 10 ili vise sati u busu, normalno je da ces voditi racuna sa kojim prevoznikom ces ici. Posebno ako putujes nekoliko puta godisnje kao sto je slucaj sa nasim ljudima koji zive po Evropi. Vec posle par putovanja ukapiras ko sve, sa kakvim vozilima i kada vozi i najcesce kada neki prevoznik zadobije poverenje, putnik stalno ide sa njim, ili stalno preko njega salje posiljke, zna broj telefona vozaca koji rade neki polazak i slicno. Zato je na tim linijama konkurencija jaka i prevoznici se trude da ugode putnicima i da sacuvaju putnike. O tome je Dule vec pisao kad je rec o Becu a isti je slucaj i sa drugim gradovima u kojima ima dosta nasih ljudi.

Ja na primer za kos. Mitrovicu putujem iskljucivo Kosmet prevozom, dosta vozaca poznajem i autobusi su tu i tamo ok, i tako vec jedno 4 godine u nazad samo sa njima putujem. Za Nis, Kursumliju ili Jagodinu nezamenljiv Nis ekspres, a inace i ljudi na medjugradskim linijama slabo to gledaju, jedna gospodja koja svaka 3-4 dana ide BG-Raska Kosmetom je mislila za njihov beli O 303 da je nov novcit dok joj ja i vozac nismo rekli.
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod s215hdh » Uto Jun 22, 2010 1:14 pm

Mi u klin svi, a ti u plocu :) Al ajde...!

@Milos: Tacno, brate, na Parizu se krljaju svi, ali recimo sad sam bas pricoa sa nekim ljudima koji putuju, i pored svih ipak se vecina opredeli za Fudeks jer su najbolji!
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod 074 » Pet Jul 02, 2010 6:25 am

Ma stvar je jasna ko dan,mozes ti napravit najmoderniji TV da radi na vazduh upakuj ga u gajbu i prodaji po 10 eura nece ga niko uzet.Tako je i sa busevima,bilo linija od 20 ili 2000 KM putnik gleda kakava je bus,kakvi su soferi i sl.Bio on profi il laik svaki voli sjest u HD ili SHD bus,voli muziku,tih zvuk motora,voli TV da ima u busu i sl,neko voli kafu i to.Nije isto kad na liniju posaljes 215 HD i HDH....
Busevi su odlicni,ko sad iz fabrike da su izasli......
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije