s215hdh je napisao:Ja ti kazem da mocnije izlgeda kad dodjes sa ladjom sa 3 osovine nego kada se pojavis sa minibusom. To i budala koja nema pojma o autobusima moze da vidi sta je bolje i mocnije i sigurnije

ik404 je napisao:s215hdh je napisao:Svaka castDa neko slika taj bus a da nisam ja
hehehe
Svaka cast, ik404
`Ladna Coca-Cola po vrucini cini cuda...
Simpson je napisao:Neki gledaju, neki ne, ja kad gledam moji saputnici (sapatnici) se ponekad iznerviraju sto biram bus, a mene opet nervira sto bi neko usao u bilo kakvu kantu...

Nenad_KM je napisao:s215hdh je napisao:Ja ti kazem da mocnije izlgeda kad dodjes sa ladjom sa 3 osovine nego kada se pojavis sa minibusom. To i budala koja nema pojma o autobusima moze da vidi sta je bolje i mocnije i sigurnije
Druze ne zelim da se pravim pametan ali oni stvarno o tome pojma nemaju, njima je bitno da je autobus kad dodje na peron cist, da su vozaci ljubazni i da se ne pokvari u putu, ostalo i ne gledaju te da li je bus ovakav ili onakav.
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:s215hdh je napisao:Ja ti kazem da mocnije izlgeda kad dodjes sa ladjom sa 3 osovine nego kada se pojavis sa minibusom. To i budala koja nema pojma o autobusima moze da vidi sta je bolje i mocnije i sigurnije
Druze ne zelim da se pravim pametan ali oni stvarno o tome pojma nemaju, njima je bitno da je autobus kad dodje na peron cist, da su vozaci ljubazni i da se ne pokvari u putu, ostalo i ne gledaju te da li je bus ovakav ili onakav.
Tako je

milos265 je napisao:Postoji dosta velika razlika u prevozu putnika na lokalnim i medjunarodnim linijama. Onaj ko putuje jednom godisnje i to na nekoj medjugradskoj liniji 0d 200-300 km, nece previse birati niti ce mu sam izbor autobusa biti bitan jer zna da put nece trajati dugo i ako ispunjava neke osnovne kriterijume on ce biti zadovoljan. Druga je prica kada se radi o duzim (medjunarodnim) putovanjima. Kada treba presedeti 10 ili vise sati u busu, normalno je da ces voditi racuna sa kojim prevoznikom ces ici. Posebno ako putujes nekoliko puta godisnje kao sto je slucaj sa nasim ljudima koji zive po Evropi. Vec posle par putovanja ukapiras ko sve, sa kakvim vozilima i kada vozi i najcesce kada neki prevoznik zadobije poverenje, putnik stalno ide sa njim, ili stalno preko njega salje posiljke, zna broj telefona vozaca koji rade neki polazak i slicno. Zato je na tim linijama konkurencija jaka i prevoznici se trude da ugode putnicima i da sacuvaju putnike. O tome je Dule vec pisao kad je rec o Becu a isti je slucaj i sa drugim gradovima u kojima ima dosta nasih ljudi.

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju