Neoplan Cityliner N1116/3 - 5kom
Za mene dosta

alexandargh je napisao:The Dubster je napisao:Dobra ti šema
Hvala.

Mustafa YJM je napisao:Evo i mog voznog, o ovome već dugo sanjam, još da mi neki rođak ostavi nasljedstvo..vozio bih nekoliko međunarodnih linija, i poneku međugradsku. Naravno, i turističke ture.
Setra 431 DT : 2 kom
Setra 417 HDH: 5 kom
Setra 419 GT HD: 2 kom
Setra 415 HD : 1 kom
Neoplan Tourliner: 1 troosovinac i jedan obični
Neoplan Starliner: 2 kom. ( jedan normalni i jedan VIP )
Mercedes Tourismo: jedan troosovinac i jedan obični
Mercedes Sprinter: 1 kom
( i sada se nadam da me nećete ubiti, ova vozila bih koristio po BiH za razvoz putnika, nešto slično kao Kantić![]()
)
Higer midi: 2 kom.

The Dubster je napisao:alexandargh je napisao:The Dubster je napisao:Dobra ti šema
Hvala.
MOžda odradim i ja nešto za ove "svoje"
alexandargh je napisao:The Dubster je napisao:alexandargh je napisao:The Dubster je napisao:Dobra ti šema
Hvala.
Haha, probaj. Ovo sam ja samo za početak, razmišljam da uradim tako za svaki bus koji bi mi bio u voznom parku. Oficijalna boja bi mi bila ta teal (zeleno-plava).

The Dubster je napisao:alexandargh je napisao:The Dubster je napisao:alexandargh je napisao:The Dubster je napisao:Dobra ti šema
Hvala.
Haha, probaj. Ovo sam ja samo za početak, razmišljam da uradim tako za svaki bus koji bi mi bio u voznom parku. Oficijalna boja bi mi bila ta teal (zeleno-plava).
ne znam kako da se nazovem xD
a ja nemam photoshop, nego GIMP 2 a preko njega farbanje cijelog busa malo teže ide, pa ću vidjet xD

The Dubster je napisao:Mustafa YJM je napisao:Evo i mog voznog, o ovome već dugo sanjam, još da mi neki rođak ostavi nasljedstvo..vozio bih nekoliko međunarodnih linija, i poneku međugradsku. Naravno, i turističke ture.
Setra 431 DT : 2 kom
Setra 417 HDH: 5 kom
Setra 419 GT HD: 2 kom
Setra 415 HD : 1 kom
Neoplan Tourliner: 1 troosovinac i jedan obični
Neoplan Starliner: 2 kom. ( jedan normalni i jedan VIP )
Mercedes Tourismo: jedan troosovinac i jedan obični
Mercedes Sprinter: 1 kom
( i sada se nadam da me nećete ubiti, ova vozila bih koristio po BiH za razvoz putnika, nešto slično kao Kantić![]()
)
Higer midi: 2 kom.
Mora da te voćnja u Bissovim toliko očarala xD

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 1 gost