Enterijer
Detalji

volvos je napisao:Ljudi,a sto su ova sedista udobna da ne poverujete,samo sam zaboravio koje proizvodjac,na vr mi jezika ali dzaba
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:volvos je napisao:Ljudi,a sto su ova sedista udobna da ne poverujete,samo sam zaboravio koje proizvodjac,na vr mi jezika ali dzaba
ne znam na koje si sedeo Cone je pomenuo oba proizvodjaca " Esteban " i " Vogel"

s215hdh je napisao:nemoj stari, pravi, klasicni menjac da mi diras, Mladene, to je prava stvar...
A Negas, bey uvrede, nemoj mi sa NIbusom porediti Neobus, jer je Neobus daleko ispred i po dizajnu i kvalitetu....
negas je napisao:Hvala za fotke, za koga je bus za Cacak? i koliko kosta to planinarenje?

cone je napisao:negas je napisao:Hvala za fotke, za koga je bus za Cacak? i koliko kosta to planinarenje?
Nema na čemu! Autobusi su za Kavim, a gde će biti raspoređeni, nisam siguran. Moguće za Autoprevoz Čačak, ali mislim da je verovatnije da će otići u Vranje ili Novi Pazar.
Nisam razumeo pitanje za planinarenje...
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju