shoffer018 je napisao:Posle kad sam prešao na 573,činilo mi se kao da vučem još jedan bus iza sebe posle one čigre od busa-na 373 mislim,573 teži i motor 100 konja slabiji,bez turbine,čim vidi brdo kao ručnu da sam povukao...ali navikao sam se,posle sam i sa njim preticao bez problema i po brdima za Prijepolje,Budvu...a ti motori su sada u 551,552,558,559,iz drugih ekspresnih koji su bili u lokalu pa posečeni su povađeni...moj je završio posle jednog farbanja karijeru u lokalu...kao 390...ima Sale stavio sliku na 15 i n ekoj strani...

Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Tacno tako, nibus 300 Generacije 2000 u nekoj krem boji sa natpisom Galax, video sam ga prvi put na parkingu NISa izmedju Beograda i Panceva, 2001 ili 2002 tako nesto.
Nisam imao pojma...majke mi...
To je onaj Japanac ili kako ih zovu vec, 402 u Nis ekspresu je ja mislim takav isti.
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Tacno tako, nibus 300 Generacije 2000 u nekoj krem boji sa natpisom Galax, video sam ga prvi put na parkingu NISa izmedju Beograda i Panceva, 2001 ili 2002 tako nesto.
To je onaj Japanac ili kako ih zovu vec, 402 u Nis ekspresu je ja mislim takav isti.
SMEDEREVAC,JAPANACa sad bez zezanja ni ja nisam imao pojma do sad
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Tacno tako, nibus 300 Generacije 2000 u nekoj krem boji sa natpisom Galax, video sam ga prvi put na parkingu NISa izmedju Beograda i Panceva, 2001 ili 2002 tako nesto.
SMEDEREVAC,JAPANACa sad bez zezanja ni ja nisam imao pojma do sad

Aleks_BGD je napisao:
Sutra ujtru vozim Kladovo,ici cu na Kovin iz Luke preko Panceva i eto vam slike...Ako je tu,slikacu ga obavezno..

sanos_a je napisao:g.br. 455 pristigao na as skopje
http://i255.photobucket.com/albums/hh13 ... to0613.jpg

Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:E drugari pre nego sto sutra odputujem za Km da postavim jos neku sliku Nibusa:
E pa nadam se da vam se svidjaju slike crvenih furija...
Kao i uvek super slike! Lepo se provedi!

Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:E drugari pre nego sto sutra odputujem za Km da postavim jos neku sliku Nibusa:
E pa nadam se da vam se svidjaju slike crvenih furija...
Kao i uvek super slike! Lepo se provedi!
Hvala, ako budem vidjao Nibuse slikacu nesto, ali medjugrad dole dolazi.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju