Mickey je napisao:Nenad_KM je napisao:sboy je napisao:Dobri su Irizari,moraju biti kad su skupi kao vragPogledaj crnog detaljnije ako hoces na,cini mi se,prethodnoj stranici stranici
Cuo sam od nekih vozaca za Irizar da autobus nije za nase puteve, brzo se rasklima a i voda ulazi u bokseve ja sam pre za Irizar Century kao garazni broj 9 ja mislim u Kanisu, on je cvrsci i bolji.
nisam vozac,ali sam se vozio u ovim PBima bar nekih 20 puta,i po suncu i po kisi... pa sto se gledista putnika tice,torba mi nikad nije bila mokra... a zimus sam igrom slucaja nosio i po 8 torbi... sto se tice rasklimavanja,najvise im je raskliman Century od 12m beli (za mehaniku nemam pojma, ovo je subjektivni utisak iz kabine), sa polu oljustenim nalepnicama (mislim da je bas 9) a bilo koji bus ako vozis po dzombama bice raskliman, i ako sa bilo kojim prodjes kroz potok,reku bice puni boksevi...
doduse,onaj beli pb malo trese kada voze 105km/h ako se sedi u sredini... a crveni i crni su po mom misljenju jos u top formi...
Taj GB 9 je stari Irizar pravljen mozda 2001/02 godine pai nije cudo ali dosta njih kaze za PB da nije za nase puteve i da je u slucaju kvara jako nepristupacan. Za nase uslove su ipak Mercedesi i Setre Serije 200 i 300, i Manovi takodje.