Stefan Bgd je napisao:
Cekaj,ako ga je sredila Lasta-bus,kakve veze ima onda Nibus![]()

Nibus-ja je napisao:Hvala ti na slikama.
Da nisi mozda uslikao ovog sanosa415 posto vidim na slikama1,4,5.
I da nisi slikao iza njega lastin ik301 na slici2 se vidi u odsjaju zadnje haube
negas je napisao:Stefan Bgd je napisao:Ako jesi,postavlaj ih na forum Negase.![]()
Slikao sam IK-301, postavicu ga, ovo ostalo Sanosa i onu Setru nisam! Sanos tu "cuci" 10tak dana izgleda da je "spustio sidro"!
Hm, a bas se razmisljao dal da ga koknem il ne, al nisam jer je bio u 'sendvicu", kao i stara Setra, pa sam cekao da se stara Setra makne i ode, da bi kovao Janjusevicevu Setru!
Videcu da Vam kovnem i Sanosa, ako ne ode!

Sashco je napisao:Negasove slike su vrh! Ovo bez problema moze na prospekt, kalendar i slicno. Perfektno!
Za ljubitelje pokretnih slika evo i jednog klipa
Preticanje Lastinog zglobnog IK
- full verzija ima 18 MB
http://rapidshare.com/files/118312655/DSCF5567ok.avi
- a imam i DivXovanu light verziju od 9 MB
http://rapidshare.com/files/118321148/DSCF5567.avi

negas je napisao:Stefan Bgd je napisao:
Cekaj,ako ga je sredila Lasta-bus,kakve veze ima onda Nibus![]()
1997 godine, Lasta Lazarevac je poslala svoje Sanose, mislim da su dva komada, da ih Nis-ekspres karosira i inovira, jer je jedini to radio! I busevi su bili vrlo dobro uradjeni i poslati iz garaze Nis-ekspresa u Lastu, u plavim Lastinim bojama!
Pozadi su bili kao i svi Nibusi, a napred je ostao isti, s tim sto su kosturi stena na podvozju (kod boksova) bili "ispravljeni" pod 90 stepeni (sto se i vidi na slici), kako bi mogla da se ugrade poliesterska vrata prtljaga!
I eto posle 11 godina, lasta bus u Valjevo im radi rekarosiranje! Inace u enterijieru su odradjeni sa novim nacinom vezivanja galerija za plafon, kao i osvetljenje!
Danas je sve to preuzeo i maksi servis i potpuno isto radi unutrasnjost(jer tako se bolje drzi galerija, i modernije izgleda zbog osvetljenja), kao nekada nibus!
Imam lepe slike ovih buseva, ali kao Lastra, pa cu ih postaviti uskoro!
Hvala na ovim slikama, bas mi je drago da ce ostati sigurno jos 5 godina u zivotu!
negas je napisao:Ikarbus IK-415! IMAM SLIKE I SA ONOM PRVOM BORDO BOJOM, AL TREBA DA SCENIRAM!
Nazalost u Lasti se prema domacim vozilima odnose dosta losije, a samo da im na "haubi" stavis na primer Berkof ili bilo sta tudje, odmah bi svi rekli, "ma bus nema sta"!
Ma IKARBUS 415 je bus, pravi lepotan! Eh da ih je vise, a ne samo jedan!
Ikarbus je mnogo lepo uradio seriju 412 i 415, steta sto se ne zalozi da ih plasira u vecem broju!!!
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju