Sashco je napisao:Odlicne Draganche!
DraganNish je napisao:Sashco je napisao:Odlicne Draganche!
Hvala hvala kolega.Samo mi nekako nelogicno.....obicno oni idu izjutra za neki grad,a ovaj se vracao iz Beograda,i isao ka jugu,ne znam koji grad,anyway....valjda ce izaci jos neki nov troosovinac
.

shoffer018 je napisao:
valjda posada sa nekad 518,ili 538...tako mi reče Steva majstor iz remonta...

Aleks_BGD je napisao:
Jeste bas tako,ovaj u 00.45 stao je samo u Aleksincu i Nisu.Stim sto ga je majstor sole przio ko nenormalan.Znam da je oduvao jednu Bugarsku Bovu,pa Sirmius S328DT...neznam sta bi majstoru ali nikom nije dao da ga obidje.Pa je tako u Nis stigao u 3.50 umesto u 4.50..I onda sa velikim kezom izasao i reko PAUZAAAAAAAAAA SAT VREMENA....![]()
![]()

MILE je napisao:Super izgleda mašina, instrument tabla je kao u 492 ako se nevaram. Samo da su ovakav volan stavikli u 492 bilo bi lepo.
negas je napisao:Bravo Dragane za slike! Unutra ono standardno dobro i provereno...
shoffer018 je napisao:negas je napisao:Bravo Dragane za slike! Unutra ono standardno dobro i provereno...
i
Mislim da i jeste iz 350...492 ima lepše prekidače...a ovaj volan i tabla iz 492 su pun pogodak...inače troosovinci i ovi novi 400.31 rade Srbiju,čekaju papire za preko grane...ali u globali nije loše-čak i odlično...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju