Stefan Bgd je napisao:Naravno da će moći,istina poprilično je pukao od napred,takođe mu je pukao i "zglob" pa se prikolica zabila u prednji deo...Ima tu dosta posla,ali za očekivati je da ga pošalju na Dorćol da ga srede.
Serija od 320do 325 nikada nije prepravljana od pocetka su dosli sa MB motorima i automaticima U saobracaju nije jedino 321 Mozda ti je zabunu unela prepravka 331 334 i335 koji su dosli sa karaburme kao ik203 ali smo kasnije u njih ugradili MAN motor iz serije 161 da bi izbegli probleme sa losom elektronikom na MB motorima iz te serije {1998)Sto se tice 399 ovih dana cemo utvrditi sta sa njim ali znajuci da mi u zemunu nista ne rashdujemo.....MILE je napisao:Da li je još neki bus iz serije 320-325 ostao IK 203, ili su svi prepravljeni?
Da, zbunili su me ti sa karaburme koje ste prepravljali. Reci mi 332 i 333 nije vredelo prepravljati? Znam da su vrlo brzo rashodovani.trosmenac je napisao:Serija od 320do 325 nikada nije prepravljana od pocetka su dosli sa MB motorima i automaticima U saobracaju nije jedino 321 Mozda ti je zabunu unela prepravka 331 334 i335 koji su dosli sa karaburme kao ik203 ali smo kasnije u njih ugradili MAN motor iz serije 161 da bi izbegli probleme sa losom elektronikom na MB motorima iz te serije {1998)Sto se tice 399 ovih dana cemo utvrditi sta sa njim ali znajuci da mi u zemunu nista ne rashdujemo.....
Da imao je u pocetku motor iz sanosa115 donesen sa Kosmaja ali je taj motor greskom majstora na prvom servisu zaribo pa je ubacen MAN 333 je radio jako malo i za tih godinu dana izuzetan baksuz od autobusa stalno se kvarioavramovicsasa je napisao:koliko se sećam gr.br.332 je imao motor iz starog Sanosa,bio je redovan na liniji 605,sećam se odlično njegovog brundanja.
Gr.br.333 je malo radio po dolasku u Zemun,ne znam da li je sastavio i godinu dana.
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju