randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Trebao si ibzliza da ga slikas,posada iz 564 je bas ljubazna,dozvolii bi ti sve..![]()
A sto se tice 592,otkud znas da je vozio Solana,sa njim je sada jedan lik koji je ok,mozda je i on bio?
Sam je bio Solana matori jedan ima sedu kosu i namrsten, ja mislim da si mi ti rekao da je Solana ili ko vec nisam siguran a slike su jutarnje i ono prvo sunce...
Pa bas i nije skroz sed,ali moguce da je Solana ako je sam bio,i ako je stariji covek,to je onda on! A koju je liniju radio,da nisi mozda video???
A za 564,kad ga opet vidis,upoznaj ih,bas su dobri..
Solana-težak triper od čoveka,i bezobrazan...
On ti je alkoholicar!!!
A jesi mozda posznavao Garu dok si bio u NE,on je radio sa Solanom???[/quote
Jesam,na zdravo-zdravo.A ovaj me je vozio jednom iz Beograda,vraćao sam se sa ture-vozili ekskurziju,a bus mi ostao gore,imali smo polazak za dva dana,a ja i kolega išli kući,oni se isključivali u Nišu isto,bio neki drugi nije Garča,stajali smo od Beograda do Niša na smenu jer smo sedeli u suvozačkoj stolici da bi Solana mogao da spava na prvoj dvojci nije nam dao da sednemo,a bus kao za maler do daske pun.
Pa na kraju ispada da su obadvojica budale samo tako..![]()
![]()
Koji peder, izvalio se na sedista a vi visite na jedno pa bolje on da je dremao napred a Vas da pustio lepo da sedite