Sloba je napisao:Da li si možda slikao onog Neobusa pored? Izgleda kao prototip, i jedini proizvedeni N405GN!
Imam jos dve slicice na kojima se delimicno vidi, probacu da to brzo odradim pa postavim...

Sloba je napisao:Odlična slika Saško! Dovoljna da posluži!
Nije O405GN, već O405G. Tabla liči na onu koju su ugrađivali u to vreme (1995-1996), vrata su im kao na novosadskim, a prednja maska je malo novija i zato sam pomislio da je to taj bus. Bravo za sliku!

Stefan Bgd je napisao:Sashco legendo!Godinama prolazim pored te centralne garaže,ali nikada nisam uspeo ovako dobro da ufotkam te rashodovane Rakete.E znaš šta,sa ovim si me obradovao samo tako...Svaka ti čast majstore!![]()
![]()
Nažalost ovi Ikari su prerano završili karijeru...Moglo je to još da gura pogotovu ovaj 812,neopisivo mi je žao i krivo kada vidim ovako da stoje.
P.S Imam jednu molbu,ako ti nije teško i ako želiš da mi pošalješ sve ove slike u full rezoluciji na PP,voleo bih ovo da imam u originalnoj veličini.Hvala ti unapred.![]()
Sashco je napisao:A pazi kad su im se raspali i ovi noviji Ikarbusi. Posmatrao sam fotku iz 2008. sa strane 3. ove teme, onaj Neobus zglob i IK161R stoje jos od tad, S415 GNR su bili celi, od novih Ikarbusa samo jedan i to ceo, dok su ostala vozila sa stare fotke nestala...

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju