shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Gde ti je to???
Švedska bre sinče,šta imaš iz geografije??
Iz geografije 5,ali nikada u skoli nismo spominjali Malme..
shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Gde ti je to???

randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Gde ti je to???
Iz geografije 5,ali nikada u skoli nismo spominjali Malme..
shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:shoffer018 je napisao:Auuuu,i Dule pobegao od Dače iz 489...taj dečko nije loš,ali je lenština velika...a 588 je bila super posada,oni su radili zajedno ja mislim 20 godina...a LJuba opet na novi auto...to je ono što sam ti pričao u pp...sećaš se...a sad sam se raspitao kažu da se Vule šlogirao pre mesec dana...jadničko...
Uuuu,malo si zakasnioBilo to odavno,sada je sve sredjeno,on je bolje.Otisao je na placeno,i posle odredjenog vremena u penziju..Inace bas me zanima ko ce sada da uzme 590,to nije los auto..
Pa moj kum neće...po kazni je još 2 meseca u međugradu...kad majmuni vode firmu...ali nećemo o tome.A inače,kako čujem,opet će probati sa linijom za Malme...

negas je napisao:Sad sam tek video pri-gradski ko 130! Svaka cast nis-ekspresu, kako rade, jedan je nis-ekspres!

randjelovic66 je napisao:negas je napisao:Sad sam tek video pri-gradski ko 130! Svaka cast nis-ekspresu, kako rade, jedan je nis-ekspres!
Tek sad si ga video![]()
![]()
![]()
![]()
Blago tebi,ja juce sa njim isao za Donje Vlase i nazad,da ga isporobamo,i bas je dobar,ali trebaju da mu menjaju zubcanike na motoru,jer ne moze da ide preko 55km\h,pa moraju da ih zamene,da moze brze da ide,inace jedina mana je to sto je mnogo osetljiv na dzombe,rupe,krpe na putu..Bas mnogo truska,a to im je velika mana,ako su znali za koje ga linije prave,trebali su bar to da srede..
Goran sk je napisao:Svaka cast nis-ekspresu, kako rade,
Negase ali nerade toliko dobro koliko sashco ih dobro uslika

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju