Sashco je napisao:randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Danas 467 po prvi put u Prokuplju...
Pa.....Jesi li ga slikao![]()
Kud to da propustim!

Aleksa upecao si ga samo tako! E ovom ne gine Nemačka! Sedišta ovako na slikama deluju OK, kako se tebi čine? Bus mi na oko deluje dobro, mada ne mogu da se naviknem na rešenje za plafon iznad vozača. Klima je drugačija izgleda bolje od prethodnih.randjelovic66 je napisao:Premijerno na forumu novi Nibus Gb.495![]()
To da će Banjac da uzme novi bus sam cuo jos u aprilu...a inače Negas mi javio za 496.randjelovic66 je napisao:Pa lepo,vidjas li mozda po autoputu 495,6Ja se juce vozio u jednom,a 496 danas trebao da ima prvu voznju..Uzimaju ga Gara iz 484 i Banjac iz 565,posto je Sveta (Rusna) otisao u penziju..

Sashco je napisao:Aleksa upecao si ga samo tako! E ovom ne gine Nemačka! Sedišta ovako na slikama deluju OK, kako se tebi čine? Bus mi na oko deluje dobro, mada ne mogu da se naviknem na rešenje za plafon iznad vozača. Klima je drugačija izgleda bolje od prethodnih.randjelovic66 je napisao:Premijerno na forumu novi Nibus Gb.495
To da će Banjac da uzme novi bus sam cuo jos u aprilu...a inače Negas mi javio za 496.randjelovic66 je napisao:Pa lepo,vidjas li mozda po autoputu 495,6Ja se juce vozio u jednom,a 496 danas trebao da ima prvu voznju..Uzimaju ga Gara iz 484 i Banjac iz 565,posto je Sveta (Rusna) otisao u penziju..

Sashco je napisao:Danas videh Niš-ekspresov reklamni plakat za studentsku mesečnu kartu. Vožnja celi mesec, neograničeni broj puta na lokalnim linijama za samo 4700 dinara. Ekstra povoljno. Ako npr. povratna karta Prokuplje-Niš košta 350 dinara onda ispada da se za te pare voziš 15 dana džabe. A plus sto karta nije ograničena na samo jednu liniju već se sa njom može do Sokobanje, Leskovca, Kuršumlije, Blaca itd... Cenim da je ovo odličan potez!
randjelovic66 je napisao:Premijerno na forumu novi Nibus Gb.495![]()
Inace sam se vozio tada u njemu od garaza do AS,odlican je,solidno je odradjen,samo su ga zeznuli kad su ga prozivodlili blokirali ga na 90km\h,pa je juce u 18h isao kao "lazni" BIS za Beograd da bi ga tamo sredili u servisu,makar na 110km\h..![]()
shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Danas videh Niš-ekspresov reklamni plakat za studentsku mesečnu kartu. Vožnja celi mesec, neograničeni broj puta na lokalnim linijama za samo 4700 dinara. Ekstra povoljno. Ako npr. povratna karta Prokuplje-Niš košta 350 dinara onda ispada da se za te pare voziš 15 dana džabe. A plus sto karta nije ograničena na samo jednu liniju već se sa njom može do Sokobanje, Leskovca, Kuršumlije, Blaca itd... Cenim da je ovo odličan potez!
Stvarno džabe...to ti je 4 karte za Pirot i nazad...a još što možeš do Negotina I Kladova!
Sashco je napisao:randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Danas 467 po prvi put u Prokuplju...
Kud to da propustim!

Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Danas videh Niš-ekspresov reklamni plakat za studentsku mesečnu kartu. Vožnja celi mesec, neograničeni broj puta na lokalnim linijama za samo 4700 dinara. Ekstra povoljno. Ako npr. povratna karta Prokuplje-Niš košta 350 dinara onda ispada da se za te pare voziš 15 dana džabe. A plus sto karta nije ograničena na samo jednu liniju već se sa njom može do Sokobanje, Leskovca, Kuršumlije, Blaca itd... Cenim da je ovo odličan potez!
Stvarno džabe...to ti je 4 karte za Pirot i nazad...a još što možeš do Negotina I Kladova!
Nisam siguran, pogledaću sutra još jednom ali mislim da je severna granica Sokobanja...mada možda sam u brzini i prevideo...ako slikam plakat još bolje.Sashco je napisao:randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Danas 467 po prvi put u Prokuplju...
Kud to da propustim!
Evo ga 467
http://www5.picturepush.com/photo/a/426 ... 4p6p7p.jpg

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju