Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Danas videh Niš-ekspresov reklamni plakat za studentsku mesečnu kartu. Vožnja celi mesec, neograničeni broj puta na lokalnim linijama za samo 4700 dinara. Ekstra povoljno. Ako npr. povratna karta Prokuplje-Niš košta 350 dinara onda ispada da se za te pare voziš 15 dana džabe. A plus sto karta nije ograničena na samo jednu liniju već se sa njom može do Sokobanje, Leskovca, Kuršumlije, Blaca itd... Cenim da je ovo odličan potez!
Stvarno džabe...to ti je 4 karte za Pirot i nazad...a još što možeš do Negotina I Kladova!
Nisam siguran, pogledaću sutra još jednom ali mislim da je severna granica Sokobanja...mada možda sam u brzini i prevideo...ako slikam plakat još bolje.Sashco je napisao:randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Danas 467 po prvi put u Prokuplju...
Pa.....Jesi li ga slikao![]()
Kud to da propustim!
Evo ga 467
http://www5.picturepush.com/photo/a/426 ... 4p6p7p.jpg
Samo da ti skrenem paznju pazi samo kad ga slikas jer je Koca malo nezgodan lik, ja se znam sa njim pa sam opusteno slikao, mada bilo je dana kad nisam slikao kad je nervozan da se ne bi naljutio na mene. Slika je odlicna
Ma Koca debeljan,budala obicna,nista drugo..