#481 po povratku iz Bregenza..
#480 odmara
čika Miško
Legendarni #484 za Beograd..

baki ZS je napisao:
A bogami i sa jednodelnim vetrobranskim staklom i položenim brisačima. I mogu vam reći da izgleda mnooooooooooogo uglađenije. Trebalo bi to uraditi na svim NIBUS-ima.
Veliki pozdrav

mate je napisao:Kolega zahvaljuem na informaciji, skuzio sam samo broj 4, a dalje nisam vidio

Nenad_KM je napisao:mate je napisao:Kolega zahvaljuem na informaciji, skuzio sam samo broj 4, a dalje nisam vidio
Nema na cemu, inace jedini iz 2003-e generacije ima skroz belu klimu sa ova 2 otvora napred, ostali ili imaju onu crvenu ili onu skroz zatvorenu napred...

randjelovic66 je napisao:Gb.590 radi jos jednu turu za Salzburg i zavrsava svoju karjeru sa inostranstvom..Ali je dobar autobus,ljuta masina..kolko sam ja cuo 96' godiste. Inace sam se vozio u njemu,odlican bus,radio ki svicarski sat!!!
shoffer018 je napisao:Sashco je napisao:Danas videh Niš-ekspresov reklamni plakat za studentsku mesečnu kartu. Vožnja celi mesec, neograničeni broj puta na lokalnim linijama za samo 4700 dinara. Ekstra povoljno. Ako npr. povratna karta Prokuplje-Niš košta 350 dinara onda ispada da se za te pare voziš 15 dana džabe. A plus sto karta nije ograničena na samo jednu liniju već se sa njom može do Sokobanje, Leskovca, Kuršumlije, Blaca itd... Cenim da je ovo odličan potez!
Stvarno džabe...to ti je 4 karte za Pirot i nazad...a još što možeš do Negotina I Kladova!
shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Gb.590 radi jos jednu turu za Salzburg i zavrsava svoju karjeru sa inostranstvom..Ali je dobar autobus,ljuta masina..kolko sam ja cuo 96' godiste. Inace sam se vozio u njemu,odlican bus,radio ki svicarski sat!!!
2006...dužiće ga drugi,ne sekiraj se...neće ići za Austriju,ali će garant Ljubljanu,Zagreb,Skoplje da drži...

Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:randjelovic66 je napisao:Gb.590 radi jos jednu turu za Salzburg i zavrsava svoju karjeru sa inostranstvom..Ali je dobar autobus,ljuta masina..kolko sam ja cuo 96' godiste. Inace sam se vozio u njemu,odlican bus,radio ki svicarski sat!!!
2006...dužiće ga drugi,ne sekiraj se...neće ići za Austriju,ali će garant Ljubljanu,Zagreb,Skoplje da drži...
590 je na drum izasao 2005 a MAN motor mu je '96
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju