od negas » Ned Okt 03, 2010 11:00 pm
Gde ste bre nibusdije...Ma motorcine su cudo...ja cuo nekad da su i neke brodske motore ugradjivali, ono shta im padne shaka, u 532 je motor bio lezeci, pa prepravljen karter pa je sad vertikalni-znaci cuda!
Sashco mi rece da su u kineze 492...sedista FSP, a to sam tek i sad video po onom plasticnom delu na ledjima sedista...samo da ne budu kao ona n n350 1023-71, kad su bila teska i lako se lomila...hm...ovih dana zakljucnice, juce videh u D.Milanovcu 532, 452, 456, 457, odmah posle 575,513,515, normalno ekipe u busevima su standardne i ja se malo provozao i njushkao kad su isli po gorivo a izabrao sam 532 ...a imali su cak i problem jer nsu mogli da skinu tocak, zbog brezona koji se vrteo u mesto, guma se ispumpala, zapravo raspala se protektirana guma
Kazu mi da su s 515 i 575 bili u Italiju pre neki dan!
Inace za mene jedna od najtuznijih vesti koju sam mogao da cujem! Preminuo je majstor volana, i josh bolji covek, cuveni, CAKI LEGENDA! Ali necemo da sirimo tuznu temu. Neka je dovoljan ovaj post! Legenda je legenda!!! Zauvek u secanju ostaje majstor volana, koji je voleo nibuse! Kaze uvek, ma nibus je masina! Zauvek legenda!
Poslednji put menjao
negas dana Ned Okt 03, 2010 11:29 pm, izmenjena samo jedanput