Nibus-ja je napisao:ovaj 502 odavno nisam video jel zna neko na kolim linijama radi

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:ovaj 502 odavno nisam video jel zna neko na kolim linijama radi
Ovo je bilo prvo NisSubotica u 17h pa je sutradan iz SU u 08:40 za Kursumliju i prekljuce je bio na relaciji Kursumlija
Pancevo i obratno, inace ne znam koje linije sad radi, ja mislim Zvornik ili tako nesto.

Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:ovaj 502 odavno nisam video jel zna neko na kolim linijama radi
Ovo je bilo prvo NisSubotica u 17h pa je sutradan iz SU u 08:40 za Kursumliju i prekljuce je bio na relaciji Kursumlija
Pancevo i obratno, inace ne znam koje linije sad radi, ja mislim Zvornik ili tako nesto.
Da se na Nenadovu pricu nadovezem slikom, u nedelju u Kursumliji...502

Sashco je napisao:Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:ovaj 502 odavno nisam video jel zna neko na kolim linijama radi
Da se na Nenadovu pricu nadovezem slikom, u nedelju u Kursumliji...502
http://www1.picturepush.com/photo/a/430 ... v5e0rs.jpg
shoffer018 je napisao:I ovo sam ganjao...imao DB od 280 konja ranije,ne znam da li su sada ubacili MAN?A katastrofa kod ovih starih smederevaca bila su svetla i aerodinamičnost-kockast pa kad te vetar zvizne,a visok...i kad se ide od Beške-na mostu nagore prema Beogradu,nikako nisi smeo pre u krajnju traku, ako duva jak vetar moglo je da se desi da te tresne u jarak...ne znam ko je beše tako naj.bo

Sashco je napisao:shoffer018 je napisao:I ovo sam ganjao...imao DB od 280 konja ranije,ne znam da li su sada ubacili MAN?A katastrofa kod ovih starih smederevaca bila su svetla i aerodinamičnost-kockast pa kad te vetar zvizne,a visok...i kad se ide od Beške-na mostu nagore prema Beogradu,nikako nisi smeo pre u krajnju traku, ako duva jak vetar moglo je da se desi da te tresne u jarak...ne znam ko je beše tako naj.bo
Sada ima MAN.

Baš tako.Nenad_KM je napisao:Man euro 2 je posto ima tempomat.
Tako je. Mercedes imaju i 504, 509 i 529.shoffer018 je napisao:E pa lepo...on i 442 su jedini preostali u originalu...a 442 ima mercedes,u to sam siguran

Rado bih ali sam naparvio samo tu jednu...Nibus-ja je napisao:aaaauuuuuuuuuuu SASCHO daj jos neku sliku ovog 502
Ma nemoz' da nam promakneNenad_KM je napisao:Bravo bas je tako bilo posto bus ostaje u Kursumliju na AS preko noci ti si ga slikao u nedelju vece a ja u ponedeljak, sve je po protokolu

Sashco je napisao:Ma nemoz' da nam promakneNenad_KM je napisao:Bravo bas je tako bilo posto bus ostaje u Kursumliju na AS preko noci ti si ga slikao u nedelju vece a ja u ponedeljak, sve je po protokolu

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju