Ako je tako kao što kažeš verovatno će ga rashodovati uskoro.danilo je napisao:Inače čuo sam da je GB 1226 u lošem stanju i da mu je varena šasija na dosta mesta, mislim da iz tog razloga često u poslednje vreme ne izlazi u saobraćaj.
Ako je tako kao što kažeš verovatno će ga rashodovati uskoro.danilo je napisao:Inače čuo sam da je GB 1226 u lošem stanju i da mu je varena šasija na dosta mesta, mislim da iz tog razloga često u poslednje vreme ne izlazi u saobraćaj.
danilo je napisao:Stefi ovaj GB 1207 je juče menjao GB 1301 na 3/75, jel tačno...?

MILE je napisao:Ako je tako kao što kažeš verovatno će ga rashodovati uskoro.danilo je napisao:Inače čuo sam da je GB 1226 u lošem stanju i da mu je varena šasija na dosta mesta, mislim da iz tog razloga često u poslednje vreme ne izlazi u saobraćaj.

Ja se isto nadam tome, ali ako je šasija popucala na mestima nezgodnim za varenje mogu samo da ga pošalju u večna lovišta. Lepo radi remont na Dorćolu sve zavisi koliko je auto stradao pre odlaska dole.danilo je napisao:Možda ga pošalju u Remont na generalno sređivanje, ipak posle generalke može on još dosta da šljakaMILE je napisao:Ako je tako kao što kažeš verovatno će ga rashodovati uskoro.danilo je napisao:Inače čuo sam da je GB 1226 u lošem stanju i da mu je varena šasija na dosta mesta, mislim da iz tog razloga često u poslednje vreme ne izlazi u saobraćaj.![]()

danilo je napisao:Bravo kolegos, od kad ti je ova fotka GB-a 1156...?
On je rashodovan negde pred dolazak N serije beše, tamo početkom 2008. godine...?![]()
![]()

danilo je napisao:Jutros me je u šihti na 15/75 vozio Novobeogradski IK-202 sa GB 1267, koj ije menjao redovno vozilo sa ovog polaska, GB 1216.
Verovatno ste se sada začudili otkud da menja GB 1216 koji je skoro dobio automatsku transmisiju i koji važi za relativno dobro vozilo iz svoje generacije. Naime pomenti auto je ponovo van saobraćaja, mislim da ima problema baš sa tim automatski menjačem koji mu je sad, pre par nedelja, ugrađen. Tako da je sada ovaj polazak bez redovnog vozila i upada šta stigne, a ni u oba dela šihte često ne ide isti auto.

danilo je napisao:Bravo kolegos, od kad ti je ova fotka GB-a 1156...?
On je rashodovan negde pred dolazak N serije beše, tamo početkom 2008. godine...?![]()
![]()

Nemogu da verujem da remont nešto tako uradiStefan Bgd je napisao:Ja sam očekivao da će 1216 biti još bolji kao automatik,ali...kako majstor Goran koji ga duži reče "napravili su mi frankenštajna od autobusa "...![]()
Naime,prilikom promene stepena prenosa dolazi do urlanja motora i veoma neugodnog i teškog prebačaja (nešto tu nije dobro ukomponovano),takođe motor diže temperaturu na 95* što naravno ne valja.Videćemo šta će mu uraditi...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju