negas je napisao:Aleks BGD svaka cast shefe na trudu-super su zive slike s auto puta,pogotovu tako ranokad se dan tek budi rosa i sumaglica...a makina cepa...
Ja sam jutros od 04.30h bio pored Nisave i jurio skobalja..
negas je napisao:Aleks BGD svaka cast shefe na trudu-super su zive slike s auto puta,pogotovu tako ranokad se dan tek budi rosa i sumaglica...a makina cepa...

randjelovic66 je napisao:negas je napisao:Aleks BGD svaka cast shefe na trudu-super su zive slike s auto puta,pogotovu tako ranokad se dan tek budi rosa i sumaglica...a makina cepa...
negas je napisao:randjelovic66 je napisao:negas je napisao:Aleks BGD svaka cast shefe na trudu-super su zive slike s auto puta,pogotovu tako ranokad se dan tek budi rosa i sumaglica...a makina cepa...
Haha, dobro je, valjda bilo neshto, da ne idemo off topic...moyda smederevcima ce da stoji ova crna boja, ajd cekamo pa da vidimo, na ostalima mi se ne svidja...

Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Kasni nesto LJUBLJANAC,trebalo bi da oko 06:30h bude negde kod paracina
Nije to Ljubljanac,on je u Nisu u 7.55h ovo je drugi polazak..
Tabla se bas najbolje ne vidi ali ja kolko mogu da vidim pise BeogradSkoplje i imaju usputne stanice koje se ali nimalo ne vide.
Beograd-Aleksinac-Nis-Leskovac-V.Han-Vranje-Bujanovac-Skopje.
Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Kasni nesto LJUBLJANAC,trebalo bi da oko 06:30h bude negde kod paracina
Tabla se bas najbolje ne vidi ali ja kolko mogu da vidim pise BeogradSkoplje i imaju usputne stanice koje se ali nimalo ne vide.
E pa da, taj ljubljanac sto je u Nisu u 07:55h ide za Skoplje,ja sam se prebacio,moja greska inace ta linija LJUBLJANA-SKOPLJE je stara vise od 30 godina verovali ili ne

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Nibus-ja je napisao:Kasni nesto LJUBLJANAC,trebalo bi da oko 06:30h bude negde kod paracina
E pa da, taj ljubljanac sto je u Nisu u 07:55h ide za Skoplje,ja sam se prebacio,moja greska inace ta linija LJUBLJANA-SKOPLJE je stara vise od 30 godina verovali ili ne
Ako sam ja dobro uklavirio LjubljanaSkoplje ide od Nisa kao veza za SK a od Ljubljane je do Nisa.
negas je napisao:459 ima serecu, vozac je Cosa, bivshi radnik u rehetkama i mehanicar tako da se razume...menja gumu za 5minuta, bar je to uradio kad se zezao da ce za to vreme to da uradi, tu negde 10 minuta, stvarno brzo, i to zadnju unutrasnju!

Nenad_KM je napisao:negas je napisao:459 ima serecu, vozac je Cosa, bivshi radnik u rehetkama i mehanicar tako da se razume...menja gumu za 5minuta, bar je to uradio kad se zezao da ce za to vreme to da uradi, tu negde 10 minuta, stvarno brzo, i to zadnju unutrasnju!
Ja kad sam video 459 u Pancevu pre nekih mesec dana vozili su ga jedan lik sa naocarima i drugi celavi.

randjelovic66 je napisao:Nenad_KM je napisao:negas je napisao:459 ima serecu, vozac je Cosa, bivshi radnik u rehetkama i mehanicar tako da se razume...menja gumu za 5minuta, bar je to uradio kad se zezao da ce za to vreme to da uradi, tu negde 10 minuta, stvarno brzo, i to zadnju unutrasnju!
Ja kad sam video 459 u Pancevu pre nekih mesec dana vozili su ga jedan lik sa naocarima i drugi celavi.
Oni ga i voze,ti je njihov bus!

Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Nenad_KM je napisao:negas je napisao:459 ima serecu, vozac je Cosa, bivshi radnik u rehetkama i mehanicar tako da se razume...menja gumu za 5minuta, bar je to uradio kad se zezao da ce za to vreme to da uradi, tu negde 10 minuta, stvarno brzo, i to zadnju unutrasnju!
Znam znam ali ne znam kako se zovu.

Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:Nenad_KM je napisao:negas je napisao:459 ima serecu, vozac je Cosa, bivshi radnik u rehetkama i mehanicar tako da se razume...menja gumu za 5minuta, bar je to uradio kad se zezao da ce za to vreme to da uradi, tu negde 10 minuta, stvarno brzo, i to zadnju unutrasnju!
Znam znam ali ne znam kako se zovu.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju