Logo

Niš-ekspres, Niš (3)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Sashco » Pet Okt 15, 2010 6:25 pm

lecko je napisao:Uskoro novosti, svi cete se iznenaditi. Pozz
Može npr deker, a nije lose i koji niskopodni za gradski da se uradi... :wink:
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Pet Okt 15, 2010 8:03 pm

joza je napisao:Da se nelazemo, ovi novi Nibusi meni izlgedaju odlicno!
Ovaj Aleks ov , nebi se postideo ni boljih marki!
Samo napred!

E kad jedan gazda iznese ovakvo misljenje to je prava ocena za svako vozilao..
Lepo ja kazem,mic po mic malo po malo.Nibus se razvija,bice od njih nesto videcete....vreme ce pokazati da sam bio u pravu.
Ljudi su se stvarno uozbiljili skoro cekam u Nisu krecem za LE,i pitam coveka na salteru jel ima skoro poalzak za LE,kaze on za 15tak minuta.I jos pita oces okolo ili auto putem.Rekoh ja bih auto putem ako moze,covek podize slusalicu i zove sofera koji ide iz BG za SK...ja nemogu da verujem:shock:.Kaze ovaj na salteru momak nebrini mesto te ceka,evo ti karta i srecan put...bio je maksimalno ljubazan..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Mickey » Pet Okt 15, 2010 10:46 pm

Aleks mozda te provalio da si sa foruma,pa ti zato dao VIP tretman... :lol: :wink:
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod randjelovic66 » Pet Okt 15, 2010 10:55 pm

Aleks_BGD je napisao:
joza je napisao:Da se nelazemo, ovi novi Nibusi meni izlgedaju odlicno!
Ovaj Aleks ov , nebi se postideo ni boljih marki!
Samo napred!

E kad jedan gazda iznese ovakvo misljenje to je prava ocena za svako vozilao..
Lepo ja kazem,mic po mic malo po malo.Nibus se razvija,bice od njih nesto videcete....vreme ce pokazati da sam bio u pravu.
Ljudi su se stvarno uozbiljili skoro cekam u Nisu krecem za LE,i pitam coveka na salteru jel ima skoro poalzak za LE,kaze on za 15tak minuta.I jos pita oces okolo ili auto putem.Rekoh ja bih auto putem ako moze,covek podize slusalicu i zove sofera koji ide iz BG za SK...ja nemogu da verujem:shock:.Kaze ovaj na salteru momak nebrini mesto te ceka,evo ti karta i srecan put...bio je maksimalno ljubazan..

JAOOOO lopove,kad si vec bio u Nisu,sto se nisi javio :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod Nele Nibus » Sub Okt 16, 2010 12:45 am

Nastavljamo dalje, evo jos slika Nis ekspresa

GB 472
Image

Uploaded with ImageShack.us
GB 476
Image

Image

GB 492
Image

Image

Image

Sad naravno i malo enterijer ove makine, skromno ali odlicno
Image

Image

Image

GB 494
Image

GB 558
Image

Image

GB 580
Image

Za sad od mene toliko. 8)
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod NebojsaNis » Sub Okt 16, 2010 12:23 pm

Lepe slike. Čuo sam da večeras za Bregenz iz Prokuplje ide 494 pa nek je sa srećom. 8)
NebojsaNis
Član

Pridružio se: Sre Dec 23, 2009 1:11 am

Postod randjelovic66 » Sub Okt 16, 2010 1:03 pm

NebojsaNis je napisao:Lepe slike. Čuo sam da večeras za Bregenz iz Prokuplje ide 494 pa nek je sa srećom. 8)

Kako pogadjas,ja sam to isto cuo malopre od posade #597.. :D
Oni odose za Kladovo u 11h,pa veceras u 21h za Bregenz..
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod negas » Sub Okt 16, 2010 3:44 pm

Dakle vraca se Cokoladica na svoju liniju...i nek je sa Srecom!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nele Nibus » Sub Okt 16, 2010 4:37 pm

negas je napisao:Dakle vraca se Cokoladica na svoju liniju...i nek je sa Srecom!

Ne ne nije to polazak koji je on radio, taj polazak koji ce oni da rade danas radili kako ja znam su radili Zarko i Borisa iz Kursumlije(bivsi 481 sad 492) juce sam bio sa njima i pricali smo da je to polazak koji su ili njih dvojica ili naizmenicno jedan jednu subotu drugi sledecu radili, a Cokoladica je radio onaj sto si ti rekao iz Kladova.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod NebojsaNis » Sub Okt 16, 2010 5:18 pm

randjelovic66 je napisao:
NebojsaNis je napisao:Lepe slike. Čuo sam da večeras za Bregenz iz Prokuplje ide 494 pa nek je sa srećom. 8)

Kako pogadjas,ja sam to isto cuo malopre od posade #597.. :D
Oni odose za Kladovo u 11h,pa veceras u 21h za Bregenz..

Oni idu Kladovo-Bregenz i tamo ostaju do subote,a Prokuplje-Bregenz večeras ide na tamo a povratak je u utorak ne znam tačno vreme znam da je u sredu u Niš.Inače to rade od prilike isti ljudi mada ovako oči povadiše ko će da radi Bregenz.
Evo i da dodam koju sličicu. Konto 492 i 494 napuštaju stanicu
Image
Image
NebojsaNis
Član

Pridružio se: Sre Dec 23, 2009 1:11 am

Postod Aleks_BGD » Sub Okt 16, 2010 5:44 pm

randjelovic66 je napisao:
JAOOOO lopove,kad si vec bio u Nisu,sto se nisi javio :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Brate nisam se nikom javljao.Dosao sam sa terena u Beograd,i dispecar mi je rekao da dodjem u 3ujtru u garazu vozim robu za Nis.Oko 7 pola 8 ujtru sam bio u Nisu u nas DC.Tamo sam ostavio kamion,i posto su oni bili u guzvi nekoj rekli su mi da nemogu odma da istovare,direktorka je rekla da moram da sacekam do veceras.I onda posto sam imao ceo dan gotovo iskoristio sam priliku da malo skoknem do mojih u LE i VL,tamo vamo i dok sam se vratio ode dan.Dosao sam oko 6 u DC uzo kamion i nazad za BG.Ujtru opet redovno na posao moj teren i to je to...Sledeci put kad budem znao unapred javicu ti se.Ovo je doslo odjednom...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Sashco » Sub Okt 16, 2010 6:48 pm

Znači cepnuli ste slike samo tako! Svaka čast i Nenadu i Nebojši!
Ja prilažem 259, po ovoj kiši nije moglo bolje... "Ne daj se Generacijo(2000)"
Image
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod randjelovic66 » Sub Okt 16, 2010 8:29 pm

Sashco je napisao:Znači cepnuli ste slike samo tako! Svaka čast i Nenadu i Nebojši!
Ja prilažem 259, po ovoj kiši nije moglo bolje... "Ne daj se Generacijo(2000)"

Lepa slika,ovo cini mi se vozi Komarac,ili ipak ne,on vozi #249..
Inace ja imam od danas oko 100tinak slika po ovoj kisi.. :lol:
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod negas » Ned Okt 17, 2010 12:53 am

A dobre slike-sve posebno moji miljenici G2000! Evo slika iz Milanovca od letos kada su menjali gume i tako...STETA NEMAM FOTOAPARAT PA SA KRSH TELEFONOM BOLJE ISHTA NEGO NISHTA!

Ova slika od 512 ni 126-201 je dobra da se stavi na desktop mobilnog telefona, nekako meni lepo izgleda ovo svetlo!
A nije losh ni nov logo za desktop iako ga ne simpatishem mnogo!
Na 512 ne stoje loshe ovi kineski retrovizori, posebno iznutra, ja seo probao, dosta je pregledan retrovizor...a i nije toliko ruzno...iNACE OVI RETROVIZORI I jednodelna SHOFERKA KOJU IMA 512 SU VRH! uH KAKO IZNUTRA IZGLEDA JEDNODELNA, STVARNO POSEBAN SHMEK! A pazite kao shto svi znamo ima ima i brisace na preklop uh bombona...
U 515, 513, takodje gde su Turk pa sam uporedjivao poglede....Cak sam imao srece da bude i treci bus tu, sa trecom vrstom retrovizora, bus 459! Njemu su nekako ogledala udaljena od vetrobrana tj shoferke, al su pa nekak duza...medjutim shto se tice pogleda generalno Kinez mi je na prvi pogled najpogodniji, ali i najruzniji...mada verovatno je stvar navike kod vozaca...navikne se vozac ne sve :cry:

Motor je od 457, a napred shto je zinuo je 532!

Image Image Image Image Image Image Image
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nele Nibus » Ned Okt 17, 2010 1:03 am

negas je napisao:A dobre slike-sve posebno moji miljenici G2000! Evo slika iz Milanovca od letos kada su menjali gume i tako...STETA NEMAM FOTOAPARAT PA SA KRSH TELEFONOM BOLJE ISHTA NEGO NISHTA!

Ova slika od 512 ni 126-201 je dobra da se stavi na desktop mobilnog telefona, nekako meni lepo izgleda ovo svetlo!
A nije losh ni nov logo za desktop iako ga ne simpatishem mnogo!
Na 512 ne stoje loshe ovi kineski retrovizori, posebno iznutra, ja seo probao, dosta je pregledan retrovizor...a i nije toliko ruzno...iNACE OVI RETROVIZORI I jednodelna SHOFERKA KOJU IMA 512 SU VRH! uH KAKO IZNUTRA IZGLEDA JEDNODELNA, STVARNO POSEBAN SHMEK! A pazite kao shto svi znamo ima ima i brisace na preklop uh bombona...
U 515, 513, takodje gde su Turk pa sam uporedjivao poglede....Cak sam imao srece da bude i treci bus tu, sa trecom vrstom retrovizora, bus 459! Njemu su nekako ogledala udaljena od vetrobrana tj shoferke, al su pa nekak duza...medjutim shto se tice pogleda generalno Kinez mi je na prvi pogled najpogodniji, ali i najruzniji...mada verovatno je stvar navike kod vozaca...navikne se vozac ne sve :cry:

Motor je od 457, a napred shto je zinuo je 532!

Image Image Image Image Image Image Image

Lepe slike. Licno mislim da setrovizori jedino leze na ove troosovince i na visoke nove Milke. Na ostale pristaju ko piletu sise sto bi se reklo.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije