negas je napisao:Znam da su za Irizar Turk retrovizori bolji, taman posla, ali nekako, bar mom ukusu oni bolje stoje na Irizara, nego na kineze tj milke kako volite da ih zovete,a ja kinezi![]()

negas je napisao:A dobre slike-sve posebno moji miljenici G2000! Evo slika iz Milanovca od letos kada su menjali gume i tako...STETA NEMAM FOTOAPARAT PA SA KRSH TELEFONOM BOLJE ISHTA NEGO NISHTA!
Ova slika od 512 ni 126-201 je dobra da se stavi na desktop mobilnog telefona, nekako meni lepo izgleda ovo svetlo!
A nije losh ni nov logo za desktop iako ga ne simpatishem mnogo!
Na 512 ne stoje loshe ovi kineski retrovizori, posebno iznutra, ja seo probao, dosta je pregledan retrovizor...a i nije toliko ruzno...iNACE OVI RETROVIZORI I jednodelna SHOFERKA KOJU IMA 512 SU VRH! uH KAKO IZNUTRA IZGLEDA JEDNODELNA, STVARNO POSEBAN SHMEK! A pazite kao shto svi znamo ima ima i brisace na preklop uh bombona...
U 515, 513, takodje gde su Turk pa sam uporedjivao poglede....Cak sam imao srece da bude i treci bus tu, sa trecom vrstom retrovizora, bus 459! Njemu su nekako ogledala udaljena od vetrobrana tj shoferke, al su pa nekak duza...medjutim shto se tice pogleda generalno Kinez mi je na prvi pogled najpogodniji, ali i najruzniji...mada verovatno je stvar navike kod vozaca...navikne se vozac ne sve![]()
Motor je od 457, a napred shto je zinuo je 532!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
negas je napisao:I Nebojsa, da te pohvalim za odlicne slike sa autobuske Nis, svaka cast, perfektno!!!
Aleks_BGD je napisao:#515 je ok vozilo.Imao sam prilike da se provozam u njemu.#512 je krsina...
NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:#515 je ok vozilo.Imao sam prilike da se provozam u njemu.#512 je krsina...
Dobar je sad i 512, sređivan je.
Aleks_BGD je napisao:NebojsaNis je napisao:Aleks_BGD je napisao:#515 je ok vozilo.Imao sam prilike da se provozam u njemu.#512 je krsina...
Dobar je sad i 512, sređivan je.
Neznam imao sam prilike da se vozim u #512,#513,#515,#516...#512 se najgore pokazao.U to vreme je bio rastresen i zapusten do zla boga...sad neznam kakav je.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost