Aleks_BGD je napisao:#594 ima odlicnu tablu....Mogli bi Nislije da se potrude pa sami naprave ovakav volan...ili nesto njemu slicno i to ugradjuju u vozila umesto ovih obisnih kao na Sanosu.

Stefan Bgd je napisao:Definitivno taj volan i ova tabla su najbolja kombinacija,ekstra izgleda.

Stefan Bgd je napisao:Definitivno taj volan i ova tabla su najbolja kombinacija,ekstra izgleda.
randjelovic66 je napisao:Stefan Bgd je napisao:Definitivno taj volan i ova tabla su najbolja kombinacija,ekstra izgleda.
Neznam..meni prakticnije izgleda ovaj volan kao kod #561..![]()
Aleks_BGD je napisao:Stefan Bgd je napisao:Definitivno taj volan i ova tabla su najbolja kombinacija,ekstra izgleda.
Moglo bi tu jos malo da se poradi i na tabli.Ali ni ovo nije lose,kazem malo truda i da bude pristojno i fino.Lepo je joza rekao da ovaj novi 400.31 moze da stane rame uz rame sa ostalim markama...ima sve sto treba da ima jedno vozilo..

To je stari 551. Jedino da su mu zatvorili vozaceva vrata. Levi retrovizor ima onaj visuljak, kabl, sta li je - prepoznao sam ga.randjelovic66 je napisao:Hvala.Postoji mogucnost da to uopste nije strai 551,posto ima sa desne strane,koje sa ne vidi..ima neke promene,na vratima.Posto je stari imao udes,moguce da je ovaj sklepan od nekih drugih delova,da to nije isti bus..![]()

Sashco je napisao:To je stari 551. Jedino da su mu zatvorili vozaceva vrata. Levi retrovizor ima onaj visuljak, kabl, sta li je - prepoznao sam ga.randjelovic66 je napisao:Hvala.Postoji mogucnost da to uopste nije strai 551,posto ima sa desne strane,koje sa ne vidi..ima neke promene,na vratima.Posto je stari imao udes,moguce da je ovaj sklepan od nekih drugih delova,da to nije isti bus..![]()

negas je napisao:A svi znamo 551 je vec radjen, ne znam nisam ga video, mozda je samo crnu boju dobio, a ova crvena ostala stara tj proshlogodisnja-a mozda i nije!!!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju