Kad su popravili displeje na 303?
Znam da dugo nisu radili

Videćemo Zemun je već spasavao otpisane.danilo je napisao:GB 302 i GB 305 su završili svoju karijeru. Na GB 302 je crko menjač, a na GB 305 je izvađen motor. Sad moguće da će ih srediti, dalja sudbina im je neizvesna.
E ovako 302 je u saobracaju nije ga bilo neko vreme jer je bio spreman za tehnicki pregled a za 305 kao i za399 nema vise spasa jer je sasija toliko trula da se ne isplati popravka(305)odnosno havarisana i poprilicno trula(399)Imam i jednu lepu vest 298 je ponovo u saobracaju sa motorm iz 305danilo je napisao:Stvarno super vest i mene veoma raduje, još samo da vidimo da li nešto možemo da preduzmemo u vezi sa GB 305

I zadnja su imala manje staklo.Stefan Bgd je napisao:To su njegova originalna prepravljena vrata.Usled problema sa pucanjem lepljenih staklala na vratima a u za vreme vrlo teškog stanja u GSP-u vršene su prerade,pa je stavljano staklo sa kederom sa starog ik-161 koje je naravno manje.
Stefan Bgd je napisao:To su njegova originalna prepravljena vrata.Usled problema sa pucanjem lepljenih staklala na vratima a u za vreme vrlo teškog stanja u GSP-u vršene su prerade,pa je stavljano staklo sa kederom sa starog ik-161 koje je naravno manje.

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: NemanjaLip i 5 gostiju