Alex je napisao:Evo sta pise na odobrenom voznom redu od strane ministarstva za transport i veze:http://mtc.gov.mk/new_site/mk/storija.asp?id=2738
Linija Ohrid - Bitola - Beograd:
"Режим на одржување на линијата:
Превозот се извршува преку целата година “Галеб“ Од Охрид поаѓа во 1,3,5 и 7 во седмицата а од Белград поаѓа во 2,4 и 6 од седмицата.
“Канис“ од Белград поаѓа во 1,3,5 и 7 во седмицата а од Охрид поаѓа во 2,4 и 6 од седмицата"
Linija Ohrid - Kicevo - Beograd
"Режим на одржување на линијата:
Превозот се извршува преку целата година “Галеб“ Од Охрид поаѓа во 2,4 и 6 во седмицата а од Белград поаѓа во 1,3,5 и 7 од седмицата.
“Канис“ од Белград поаѓа во 2,4 и 6 во седмицата а од Охрид поаѓа во 1,3,5 и 7 од седмицата"

Mickey je napisao:kupljena je ili 2004, ili '05
a vidi se na stubovima prozora da je malo prljavo, mada najvise se vidi zbog toga sto ima svetao enterijer (da je crna unutrasnjost utisak bi bio drugaciji ...)
ono sto je sigurno, je da se u voznji osecaju godine, stvarno je velika razlika u osecaju kada se ona uporedi sa crnim PBom...

NebojsaNis je napisao:Nije to za ove naše loše puteve,mislim da se ne isplati da uzmeš tako skup auto i da ga kroz 4-5 izlomataš da bude kao da je star 10-15 godina.
Mickey je napisao:NebojsaNis je napisao:Nije to za ove naše loše puteve,mislim da se ne isplati da uzmeš tako skup auto i da ga kroz 4-5 izlomataš da bude kao da je star 10-15 godina.
auto, po mom misljenju, nije izlomatan kao da je star 10 godina, a i pretezno je vozen po autoputu (Kanisovi Century su otprilike toliko stari, a kazem ponovo, ja ne bi poredio ovaj PB sa njima) naravno, nije isti kao neki PB isto godiste vozen u Nemackoj, ali nije ni nesto posebno izlomatan...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 70 gostiju