sanos_a je napisao:denes na linija kicevo - bitola vozese ova tourismo. dali e nivni toa moze da kaze alex
Jos je nisam video u Kicevu a vidjao sam je po Skoplju. Mislim da je u Skpolju bila parkirana na placu SMIRA a sta rade ovi iz Simeksa stvarno mi nije jasno ali ocigledno je da nesto stalno muvaju, jer imaju par buseva registrovanih u SK, uostalom tako su dosli i do linija jer sve ove linije koje oni odrzavaju bile su od ZAS Kicevo, firma je bila pod stecajem a oni su zaposeli garazu i vozila i sve preregistrovali na njih a da jos nije bio zavrsen stecajni postupak sto zakonski nije dozvoljeno. Nesto slicno se desilo i u Jugotransu, Galebu, Zas Bus Gostivaru, Proleter Kriva Palanka, trenutno se desava u Jugturist-u Kumanovo i u ko zna koliko jos firmi u Makedoniji. Uglavnom manje vise sve privatizacije transportnih preduzeca u Makedoniji su bila nelegalna i sto je najvaznije losa, po radnike i gradjane koje koriste njihove usluge. Ovi koji su ih "kupili" iskoristili su sta su mogli, nisu sposobni da organizuju posao kako treba i sve polako i sigurno propada.