Logo

Sanos

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Nele Nibus » Sub Okt 30, 2010 5:32 pm

MILE je napisao:Meni je lepši bio u fabričkoj varijanti. Turci su ga lepo odradili bio bi još lepši da je izvršena samo popravka, a da je zadržan originalni izgled.

A kako taj bus izgleda u fabrickoj varijanti, ima li negde slika? Bas bih voleo da vidim taj bus u originalu ne preradjivan.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod sanos_a » Sub Okt 30, 2010 5:39 pm

Nenad_KM je napisao:
MILE je napisao:Meni je lepљi bio u fabriиkoj varijanti. Turci su ga lepo odradili bio bi joљ lepљi da je izvrљena samo popravka, a da je zadrћan originalni izgled.

A kako taj bus izgleda u fabrickoj varijanti, ima li negde slika? Bas bih voleo da vidim taj bus u originalu ne preradjivan.

prevoznici iz makedonija -> makedonija soobrakaj skopje sivi sanos s715 roadstar
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Nele Nibus » Sub Okt 30, 2010 5:45 pm

sanos_a je napisao:
Nenad_KM je napisao:
MILE je napisao:Meni je lepši bio u fabričkoj varijanti. Turci su ga lepo odradili bio bi još lepši da je izvršena samo popravka, a da je zadržan originalni izgled.

prevoznici iz makedonija -> makedonija soobrakaj skopje sivi sanos s715 roadstar

Ok hvala.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Sub Okt 30, 2010 5:49 pm

A joj bre sta napravise od onako lepog autobusa. Mogli su turci samo da srede onakav kakav je bio a ne da prave ovo od njega :(

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Goran sk » Sub Okt 30, 2010 9:23 pm

Nenad_KM je napisao:A joj bre sta napravise od onako lepog autobusa. Mogli su turci samo da srede onakav kakav je bio a ne da prave ovo od njega :(
Pa vidite! Taj Sanos S715 je bio proto tip Znaci bio jedan jedini sto znaci da nije isao u seriju kao ostala Sanosa da bi mogli kupovati delove ili neke popravke ili slicno a sa druge strane taj bus je bio non stop na relaciji za Nemacku a svima je jasno sta znaci da ides sa neispravnim busom tamo.Tako da mozda je taj razlog bio za ovakav potez.Ali grditi Turce nije fer jer bus je odradjen skoro perfektno I nisu oni krivi sto se firma tako odlucila ,naprotiv,steta jeste sto ga nisu sacuvali u orginalu to sve stoiali biznis ne pita lepote :D

Kad budem imao prilike bas cu pitati vozace koji je razlog prerade
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Nele Nibus » Sub Okt 30, 2010 9:49 pm

Goran sk je napisao:
Nenad_KM je napisao:A joj bre sta napravise od onako lepog autobusa. Mogli su turci samo da srede onakav kakav je bio a ne da prave ovo od njega :(
Pa vidite! Taj Sanos S715 je bio proto tip Znaci bio jedan jedini sto znaci da nije isao u seriju kao ostala Sanosa da bi mogli kupovati delove ili neke popravke ili slicno a sa druge strane taj bus je bio non stop na relaciji za Nemacku a svima je jasno sta znaci da ides sa neispravnim busom tamo.Tako da mozda je taj razlog bio za ovakav potez.Ali grditi Turce nije fer jer bus je odradjen skoro perfektno I nisu oni krivi sto se firma tako odlucila ,naprotiv,steta jeste sto ga nisu sacuvali u orginalu to sve stoiali biznis ne pita lepote :D

Ja se izvinjavam pogresno sam se izrazio. Mogli su da stave na njega delove od Tourizna SHD a ne da prave Travega od njega...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Goran sk » Sub Okt 30, 2010 10:42 pm

Nenad_KM je napisao:
Goran sk je napisao:

Ja se izvinjavam pogresno sam se izrazio. Mogli su da stave na njega delove od Tourizna SHD a ne da prave Travega od njega...

Pa u tome je stvar sto nemogu sve da stave od Turizma jer karoserija nija ista kao i SHD, a sto se tice osovine , farove,i takve neke stvari da ali kod ovog karoserija je bila skoro svakud kucnuta pa valjda nije se isplatilo remontovat i odluculi na varijanti koji uvek mogu nesto promeniti
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod shoffer018 » Sre Nov 03, 2010 6:34 pm

negas je napisao:
sanos_a je napisao:
Goran sk je napisao:Image :shock:

Kakov e ovoj SANOS. Nemam videno do sega vakov :shock:

Ovaj sanos je bio izlozen u Beogradu na sajmu autbusa i kamiona 1996 mislim da je ta godina! Jeste Sanos i to je jedinin napravljen! SAMO JE JEDAN NAPRAVLJEN!
I JESTE severtrans-ov!

Ovu mašinu su u Severtransu rashodovali...Mikica mi je rekla da nema delova za njega...šteta,bio je unikat!
shoffer018
Član

Pridružio se: Ned Jun 27, 2010 9:19 am

Postod daf » Sre Nov 03, 2010 9:52 pm

Eh da ga samo vidite kako sada izgleda! presadjeni su mu vitalni organi , motor i mjenjac su prebaceni u gb 152 koji se najesce krece na relaciji Sombor-Subotica, Sombor-Osijek i Sombor-Beli Manastir. a cuveni deker u Severtransu poznatiji kao cardak provodi svoje posljednje dane pred smrt. nije mu bilo spasa bio je unikat pa je bilo jako tesko naci odgovarajuce djelove a jos veci problem je bila limarija koja je u katastrofalnom stanju i nije joj bilo spasa. neka pociva u miru i neka mu je laka crna zemlja!
daf
Član

Pridružio se: Uto Sep 14, 2010 8:34 pm

Postod arsenal » Čet Nov 04, 2010 12:03 pm

Ajse ako mozez, slikaj ga prije nego sto ode pod brener....
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod Nele Nibus » Čet Nov 04, 2010 12:21 pm

Nesto sam se setio mogli su u Tursku da ga posalju na sredjivanje, odande bi se vratio ko nov doduse u tudjem telu ali bio bi i dalje na putu...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Sashco » Čet Nov 04, 2010 1:16 pm

daf je napisao:Eh da ga samo vidite kako sada izgleda! presadjeni su mu vitalni organi , motor i mjenjac su prebaceni u gb 152 koji se najesce krece na relaciji Sombor-Subotica, Sombor-Osijek i Sombor-Beli Manastir. a cuveni deker u Severtransu poznatiji kao cardak provodi svoje posljednje dane pred smrt. nije mu bilo spasa bio je unikat pa je bilo jako tesko naci odgovarajuce djelove a jos veci problem je bila limarija koja je u katastrofalnom stanju i nije joj bilo spasa. neka pociva u miru i neka mu je laka crna zemlja!
Dajte ga u nibus, ima da ga srede cas posla. Steta da propadne kad je unikat...
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Nele Nibus » Čet Nov 04, 2010 1:18 pm

Sashco je napisao:
daf je napisao:Eh da ga samo vidite kako sada izgleda! presadjeni su mu vitalni organi , motor i mjenjac su prebaceni u gb 152 koji se najesce krece na relaciji Sombor-Subotica, Sombor-Osijek i Sombor-Beli Manastir. a cuveni deker u Severtransu poznatiji kao cardak provodi svoje posljednje dane pred smrt. nije mu bilo spasa bio je unikat pa je bilo jako tesko naci odgovarajuce djelove a jos veci problem je bila limarija koja je u katastrofalnom stanju i nije joj bilo spasa. neka pociva u miru i neka mu je laka crna zemlja!

Jes vala bata Sajko i to sto kazes, u Nibus bi ga sredili ko nov bi bio a ne da trune.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nibus-ja » Čet Nov 04, 2010 4:04 pm

Nenad_KM je napisao:
Sashco je napisao:

Jes vala bata Sajko i to sto kazes, u Nibus bi ga sredili ko nov bi bio a ne da trune.

U NIBUS-u imaju originalne delove za SANOS-e a sredili bi ga samo tako bio bi PRAVA BOMBONA :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Čet Nov 04, 2010 4:10 pm

Nibus-ja je napisao:
Nenad_KM je napisao:
Sashco je napisao:

U NIBUS-u imaju originalne delove za SANOS-e a sredili bi ga samo tako bio bi PRAVA BOMBONA :wink:

Da samo kad bi onaj ko to odredjuje u Severtransu bio pametan i dao autobus Nis ekspresu tj Nibusu da ga sredi pa da bude kao nov.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki