djole je napisao:Ja mislim da je kod Nibusovog dizajna problem to sto imaju alat za samo tu jednu prednju stenu,i nju svud stavljaju.
Ma nije nego oni ne forsiraju toliko dizajn, iz jednostavnog razloga jer im nije potreban, ne prodaju autobuse.
djole je napisao:Ja mislim da je kod Nibusovog dizajna problem to sto imaju alat za samo tu jednu prednju stenu,i nju svud stavljaju.

djole je napisao:A kakvi su sto se tice enterijera gradski Nibusi? Sedista,zvucna izolacija?
Milanche je napisao:Moram da priznam da su stvarno postali "pomalo" dosadni Nibusovi uniformisani modeli. Tačno je da su bili veoma veliki BUM kada su se pojavili, ali polako tonu...dolaze drugi, NOVI, lepši...
Osoblje neću da komentarišem. Poznajem samo 2-3 normalna radnika Nišekspresa ovi ostali su "pusti me da vrisnem". Mislim da imaju najneljubaznije osoblje u Srbiji.
Pogotovu one sirovine od konduktera u gradskom saobraćaju!
djole je napisao:A kakvi su sto se tice enterijera gradski Nibusi? Sedista,zvucna izolacija?

Milanche je napisao:djole je napisao:A kakvi su sto se tice enterijera gradski Nibusi? Sedista,zvucna izolacija?
Mislim da ima slika negde ovde po forumu...Zavisi od modela do modela, mada okreni-obrni sve liči na ikarbus. Npr. enterijer zglobnog busa (nekadašnji IK 160), a sada Nibusa je ostao isti samo što su postavljena plastična sedišta i ništa više. Jedino mi se dopada enterijer Nibusa 100 i Nibusa 150.15!
Što se tiče zvučne izolacije...!
negas je napisao:Dobro nis-ekspres mora da se oslanja na to sto ima! Zasto svi napadaju putnike, zbog kontrole! Kontrola ne sme da zatekne putnika bez karte, jer ako ga zatekne, ode vozacu glava-odmah dobija otkaz, pa zbog toga i vozaci moraju da stalno proveravaju, jer nema on kome da se zali! Ono sto kaze Serval, nema pecat, udje kontrola, napise vozacu prijavu i kraj! I dok on objasni, e ali on kaze da mu je shef dao...a gde je pecat i kraj! Mnogo je velika disciplina, verovatno najveca od svih preduzeca bilo koje branse! Danas je u vojsci manja disciplina nego u Nis-ekspresu, verujte!
E sada, iskreno, ja sam od 5-6godine, prilazio busevima Nis-ekspresa, i pitao vozace, kao dete, sta je ovo, ono, i oni su me tako da kazem i zavoleli (danas su to stariji vozaci-mnogi vec penzioneri) i verovali ili ne, pored takve discipline, uvek sam sa njima putovao bez karte! Jednostavno sednem iza vozaca, i tu kontrola "ne radi'! Cak sam upoznao i kontrolore, i jednom zafrkavao jednog, ja sam ovde u kontroli, reko tebe kontrolisem, a on se malo zbunio, jer me je pre toga video u garazi nis-ekspresa!
Znam mnogo vozaca iz Nis-ekspresa, i sa njima sam izuzetno dobar, nikakvih problema nemam, verovatno jer ih poznajem, kao i oni mene!
A iskreno, cesto zapravo uvek i zele da mi pomognu, i kad sam u Bg-u, po guzvi, samo dignem ruku, i nibusu vec radi levi zmigavac da stane!
Znaci ja mogu sa njima, ali treba i umeti iskreno!
Ma vozaci nsu problem, problem je nesto drugo.....A slazem se da zbog takvih odnosa imaju presiju na putnike!
A i kontrolori, ako uhvate vise ljudi bez karte, dobijaju stimulaciju-vecu platu, zbog toga njuse sve sto vide!
Nibus-ja je napisao:negas je napisao:Dobro nis-ekspres mora da se oslanja na to sto ima! Zasto svi napadaju putnike, zbog kontrole! Kontrola ne sme da zatekne putnika bez karte, jer ako ga zatekne, ode vozacu glava-odmah dobija otkaz, pa zbog toga i vozaci moraju da stalno proveravaju, jer nema on kome da se zali! Ono sto kaze Serval, nema pecat, udje kontrola, napise vozacu prijavu i kraj! I dok on objasni, e ali on kaze da mu je shef dao...a gde je pecat i kraj! Mnogo je velika disciplina, verovatno najveca od svih preduzeca bilo koje branse! Danas je u vojsci manja disciplina nego u Nis-ekspresu, verujte!
E sada, iskreno, ja sam od 5-6godine, prilazio busevima Nis-ekspresa, i pitao vozace, kao dete, sta je ovo, ono, i oni su me tako da kazem i zavoleli (danas su to stariji vozaci-mnogi vec penzioneri) i verovali ili ne, pored takve discipline, uvek sam sa njima putovao bez karte! Jednostavno sednem iza vozaca, i tu kontrola "ne radi'! Cak sam upoznao i kontrolore, i jednom zafrkavao jednog, ja sam ovde u kontroli, reko tebe kontrolisem, a on se malo zbunio, jer me je pre toga video u garazi nis-ekspresa!
Znam mnogo vozaca iz Nis-ekspresa, i sa njima sam izuzetno dobar, nikakvih problema nemam, verovatno jer ih poznajem, kao i oni mene!
A iskreno, cesto zapravo uvek i zele da mi pomognu, i kad sam u Bg-u, po guzvi, samo dignem ruku, i nibusu vec radi desni zmigavac da stane!
Znaci ja mogu sa njima, ali treba i umeti iskreno!
Ma vozaci nsu problem, problem je nesto drugo.....A slazem se da zbog takvih odnosa imaju presiju na putnike!
A i kontrolori, ako uhvate vise ljudi bez karte, dobijaju stimulaciju-vecu platu, zbog toga njuse sve sto vide!
Sve si tacno rekoali nisi reko da je PRAVILO u autobuskom prevozu da se sediste 1 i 2 vodi kao SLUZBENO i ne kontrolise se samo prodju dalje
![]()
Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju