negas je napisao:mmarko je napisao:2.11.2010. u Banjaluci
Jer si uslikao Teslica! Ako jesi idem tamo da ga trazim, ako nisi, steta!
Ali i ovako super ziva slika!!!
Jesam, imaš 2 slike.

Aleks_BGD je napisao:
Vidi majku mu automatik?

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Unutrasnjost
Vidi majku mu automatik?
Izgleda, sad vidim i ja, a usao sam u taj busa jedno 100 puta i nikad nisam obratio paznju na to.
Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Unutrasnjost
Vidi majku mu automatik?
Izgleda, sad vidim i ja, a usao sam u taj busa jedno 100 puta i nikad nisam obratio paznju na to.
Kako bre nisi,nema palice menjaca,i umesto 3 papucice imas 2....![]()
![]()

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:
Vidi majku mu automatik?

Sashco je napisao:Nenade, pa ti razbijaš! Svaka čast za odlične sličice!
462 nije automatik, od midija je automatik samo 183 ali on je u lokalu. Kao što kaže Dule nema automatika na ekspresu. Na slici se vide 3 papučice a nedostaju komande na instrument tabli koje automatik ima.

Sashco je napisao:Nenade, pa ti razbijaš! Svaka čast za odlične sličice!
462 nije automatik, od midija je automatik samo 183 ali on je u lokalu. Kao što kaže Dule nema automatika na ekspresu. Na slici se vide 3 papučice a nedostaju komande na instrument tabli koje automatik ima.
shoffer018 je napisao:Ali mogli su lepšu tablu da stave,stavili iz gradskog....pa stvarno.

Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Ali mogli su lepšu tablu da stave,stavili iz gradskog....pa stvarno.
Sto jes jes tabla i nije neka ali sad sta da se radi, cak ja mislim da ima i Mercedesa nema Cumins bar po zvuku mi lici na mecku.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju