Logo

OSTALI PREVOZNICI IZ JUZNE SRBIJE

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Nibus-ja » Sub Okt 09, 2010 2:25 pm

randjelovic66 je napisao:Atlas, Vranje
Image

Atlas umesto SIMA-trans iz Bora(inace linija ex BORPREVOZ,onda ex EUROLIN-Paracin, JEDINSTVO-Vranje pa onda ex PROPLANAK-Krusevac) koji je verovatno u Vranju ostao u kvaru,poslao mi slike detaljno kolega u Boru ga slikaoo letos kad je isto isao kao zamena cim sredim ovu kantu od kompjutera kacim sve slike,glupo mi vise da obecavam :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod toma » Sub Okt 09, 2010 2:27 pm

Sima trans je iz Vladicinog Hana. Vozio covek u Jedinstvu ranije.
toma
Član

Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 7:36 pm

Postod Nibus-ja » Sub Okt 09, 2010 2:50 pm

toma je napisao:Sima trans je iz Vladicinog Hana. Vozio covek u Jedinstvu ranije.

Mozda i u Vladicinom Hanu ima SIMA-trans,ali ova firma je iz Bora inace pored sanosa 315.21 bele boje inace ex-NIAL Leskovac pa u SAVIC N. prevozu iz Vranja ima jedan STEYR plave boje i 2 setre215hd zute boje sa plavim trakama inace ex-EXTROL Aleksinac :wink:
Nibus-ja
Član

Postod toma » Sub Okt 09, 2010 2:54 pm

Tonicevu Setru vozi Ivica tuta, bili su i Istanbulu sad s njom a Atlasov Sanos vozi Milan Zdravkovic, decko `87.god., zavrsio saobracajni fakultet u Novom Sadu, a autobus vozi dok ne nadje neki bolji posao. Inace i njegov otac vozi autobus. Taj Sanos je prepravljen u Skoplju kod Adema i pokazao se jako dobro,obzirom u kakvom je stanju bio.
toma
Član

Postod toma » Sub Okt 09, 2010 2:57 pm

Mozda i u Vladicinom Hanu ima SIMA-trans,ali ova firma je iz Bora inace pored sanosa 315.21 bele boje inace ex-NIAL Leskovac pa u SAVIC N. prevozu iz Vranja ima jedan STEYR plave boje i 2 setre215hd zute boje sa plavim trakama inace ex-EXTROL Aleksinac :wink:[/quote]

Nial trans je iz Vranjske banje. Sanosa su prodali u Boru,a nakon toga ga je kupio vruc vetar iz Vl.Hana. Imao je porblema stalno sa saobracajnom inspekcijom pa je izmenjao natpise na autobusu.
toma
Član

Postod Nibus-ja » Sub Okt 09, 2010 3:10 pm

A moguce je da su prodali liniju i autobus zajedno tom coveku u V.Hanu inace ovaj u Boru je bio gazda makedonac koji je do pre godinu-dve imao prodavnicu pa je kupovinom tog autobusa od SAVIC-a prvo iznajmio a zatim i kupio liniju BOR-VRANJE-BOR od proplanka,mada ne verujem jer SIMA salje i zute setre na liniju za Vranje. Samo da dodam da SIMA-trans ima sada i DUBRAVU 1426 od letos bele boje koja je kupljena od STAR-toursa cini mi se sa Novog Beograda,a izmedju ova dva vlasnika dubravica je bila kod D.O.O. MLINO-LUP iz Bora,samo par nedelja ili oko mesec dana. :wink:
Nibus-ja
Član

Postod Nibus-ja » Sre Okt 13, 2010 10:10 pm

toma je napisao:Mozda i u Vladicinom Hanu ima SIMA-trans,ali ova firma je iz Bora inace pored sanosa 315.21 bele boje inace ex-NIAL Leskovac pa u SAVIC N. prevozu iz Vranja ima jedan STEYR plave boje i 2 setre215hd zute boje sa plavim trakama inace ex-EXTROL Aleksinac :wink:

Nial trans je iz Vranjske banje. Sanosa su prodali u Boru,a nakon toga ga je kupio vruc vetar iz Vl.Hana. Imao je porblema stalno sa saobracajnom inspekcijom pa je izmenjao natpise na autobusu.

Nibus-ja je napisao:A moguce je da su prodali liniju i autobus zajedno tom coveku u V.Hanu inace ovaj u Boru je bio gazda makedonac koji je do pre godinu-dve imao prodavnicu pa je kupovinom tog autobusa od SAVIC-a prvo iznajmio a zatim i kupio liniju BOR-VRANJE-BOR od proplanka,mada ne verujem jer SIMA salje i zute setre na liniju za Vranje. Samo da dodam da SIMA-trans ima sada i DUBRAVU 1426 od letos bele boje koja je kupljena od STAR-toursa cini mi se sa Novog Beograda,a izmedju ova dva vlasnika dubravica je bila kod D.O.O. MLINO-LUP iz Bora,samo par nedelja ili oko mesec dana. :wink:

TOMO,cujem danas da danas i juce taj iz Vladicinog Hana uopste ne ide na liniju BOR-VRANJE-BOR. Znaci li to po zakonu da i ako ga sutra ne bude liniju gubi vlasnik :?:
Nibus-ja
Član

Postod toma » Čet Okt 14, 2010 1:37 pm

Juce sam video Setru Extrol na peronu, a za danas ne znam stvarno.
toma
Član

Postod Nibus-ja » Čet Okt 14, 2010 5:42 pm

toma je napisao:Juce sam video Setru Extrol na peronu, a za danas ne znam stvarno.

Izgleda da u Nisu nije stigla,cekali je neki ljudi a sanos lezi u Boru vec 2 dana
Nibus-ja
Član

Postod Stefan Bgd » Sub Okt 16, 2010 6:21 pm

Setra S216HDS Lale Turs kod mene u naselju: :)
Image
Image
Ovde u društvu MAN-a Sirmiumbusa i Ikarbusa Policije:
Image
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Stefan Bgd » Uto Nov 02, 2010 11:29 pm

Jedna lepa Setra iz NP u Beogradu:
Image
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod negas » Pet Nov 05, 2010 2:39 am

Hvala ljudi :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod randjelovic66 » Sre Nov 10, 2010 11:00 pm

Uhvatio me je na prepad,projurio kao munja..Tako da mozda i nije neka slika,ali vec ga imamo,tako da ovo je samo iz profila.. :lol: :wink:
Image
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Nov 10, 2010 11:09 pm

randjelovic66 je napisao:Uhvatio me je na prepad,projurio kao munja..Tako da mozda i nije neka slika,ali vec ga imamo,tako da ovo je samo iz profila.. :lol: :wink:
Image

Jutros me je obisao na auto putu.Nosi NI table,lepo izgleda.Cini mi se da je original...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod sanos_a » Sre Nov 10, 2010 11:12 pm

a zasto vrata na sredini nije do zadnja osovina nego je malo oddaljena?
ja svi starliner-a sto sam video vrata je bila do zadnja osovina :roll:
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije