Nenad_KM je napisao:randjelovic66 je napisao:negas je napisao:Pazi, jedno vreme i to duuuugo je radio i 599! A jeste 473 s Duletom Mirodjijom je radio Salzburg dosta...
#599 je poceo taj Bec,pa kad su ga ukinuli,krenuo na onaj iz G.Hana..
Inace nisam znao da je smederevac dosta radio Salzburg,znam da ga je u prolece Sloba koji ga i dan,danas vozi terao jednu turu za Bregenz iz Kladova,sto je skoro duplo dalja linija no' Salzburg..
(PS. ko bese taj Dule Mirodjija,koji konto sad vozi?)
Aleksa 473 je kad je bio nov radio stalno Salzburg. A da predje medjunarodnu granicu sve uslove ima i Motor ima euro 2 sto je najmanje potrebno, oboriva sedista visok turisticki bus. Ne znam sta je jos potrebno ali i Sertifikat ima.
Ma sve to razumem,ali mi opet nije jesno..Smederevac za Salzburg..
Od ovek se zna,isli su #484,#590 i ponekad #562..
Za taj Bregenz iz Kladova zimus je isao i Solana sa 592..A jedno vreme,dok jos nije WC bio potreban #592 je drzao Dortmund,pa sad,#486 takodje,pa ponekad i Salzburg.Isao i #588 do prosle godine (za Dortmund), Isao 583 stalno,585 radio Kladovo

Bregenz,a 578 takodje radio Bregenz,ali uglavnom Prokupacki,pa ponekad odradi i Dortmund,ja msm da on ima WC,mada steta,bus odlican,a uskoro ce propasti,posada presla na #498,a njega ce verovatno uzeti neko da tera unutar drzave,malo ponekad Skoplje itd..