shoffer018 je napisao:Mož bit...ne znam registracije napamet,znam da ti 502-509 i 521 i 542 beše imali šestocifrene tablice,preregistrovani bili posle prvog farbanja...mada 542 bio Rajka Radodajka vozili ga svi,on nije ni rađen...

shoffer018 je napisao:Moram da zezam malo Pekića...zagazdeo na Bregenzu...a i ranije su oni išli za Nemačku i za Salzburg,sa čuvenim s-315 br.520,imao MAN od 380 konja...avion,i on i nekada 515, 517,519...svi euro 2 bili,ja sam sa 520 sa Pekićem išao za Makedoniju na zaključnicu,posle remonta,ma bio bus u tri lepe dobar!

Sashco je napisao:Super slicice Aleksa, i ove i one prethodne!randjelovic66 je napisao:Tako je,kolega Sashco uvek spreman na tacan odgovor!

Sashco je napisao:Pogled na moje Prokuplje i autobusku stanicu Nis-ekspresa
http://www1.picturepush.com/photo/a/463 ... aspk1b.jpg

Jeste, plava nadstrešnica od pleksiglasa je na Lastinoj stanici, pre koju godinu je renovirana. Leti kad upeče sunce, Lastini putnici beže od pleksiglasa i sklanjaju se pod betonske pečurke na Niš-ekspresovoj stanici jer je tamo prava hladovina.MILE je napisao:Odlična slika. Ona plava nadstrešnica sa leve strane je Lastina stanica?

Sashco je napisao:Jeste, plava nadstrešnica od pleksiglasa je na Lastinoj stanici, pre koju godinu je renovirana. Leti kad upeče sunce, Lastini putnici beže od pleksiglasa i sklanjaju se pod betonske pečurke na Niš-ekspresovoj stanici jer je tamo prava hladovina.MILE je napisao:Odlična slika. Ona plava nadstrešnica sa leve strane je Lastina stanica?

Hvala Aleksa, hvala svima. Obecavam ti definitivno jedan foto-session, ali kasnije, aparat mi je na pozajmici tako da trenutno nemam "alat".randjelovic66 je napisao:Sashco slika VRH!!! Kad ce mo se ti i ja videti da u nasem Prokuplju odradimo koju fotku?

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Grobar89 i 7 gostiju