Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Nenad_KM je napisao:shoffer018 je napisao:Nenad_KM je napisao:Pisao sam 100 puta i opet cu, 523 stari koji je pre bio sa rucnim boksevima i krevetom za vozaca je isecen, a 503(vodi se kao isecen),ali u stvari je to sada 523 ubacili su u njega motor od starog 523 Man euro 2 od 360 KS, stavili mu tablice od 523, sedista ona koja su bila u 503 i mislim da je to to.
Pa nije baš...tabla je od starog 523,volan je nov,kostur i šasija su od 503,motor od 523,sedište vozača iz 523...tako da ima delova od oba busa,a nekada je 503 imao mercedesa od 280 ks...
Tabla je nova nije od 523, mislim na celu tablu a deo gde su prekidaci moze vec da bude da je od 523. Sediste vozaca to stoji iz 523 je a ostala sedista od 503, cak je i raspored sedista isti kao sto je bio u 503, prvo sediste iza vozaca je nize u odnosu na ostala a 523 stari je imao sva sedista od napred ka nazad u istoj ravni.
Pa šasija je takva.A mešali su sedišta garant,ja mislim da je 523 rađen posle 503,pa su probraqli dobra sedišta...
Pa pazi i 503 i 523 su imali Sanosova sedista pa tako da je sigurno kombinovano, galerija eto to je od 503, tabla i kaseta iza suvozaca to su novo stavili(inace i tablu i kasetu sami prave i tabla je ista kao i u svim Nibusima samo prekidace ima one stare i iznad svakog prekidaca pise koji je za sta)
Ajde ne zezaj pa i 575 ima takvu tablu...šta im dođe pod ruku tovare!