Logo

Crteži autobusa - Paint

Podforum za crteže.

Postod Milanche » Pon Jun 09, 2008 1:12 pm

Suikare, a u kom programu radiš ove divne sličice?
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Sponzor

Postod suikar » Pon Jun 09, 2008 1:30 pm

Slobo,je li bolje?:)
Image
Image

Milanche,ove amaterske radove radim u običnom Paint-u.
suikar

Postod suikar » Pon Jun 09, 2008 6:03 pm

Jedan niskopodni zglobni trolejbus.
Image
Image
suikar

Postod WeljaBG » Pon Jun 09, 2008 6:30 pm

au suikare, lepa ova beogradska trola ;) lepa, lepa, nema sta, svaka ti cast!
WeljaBG

Postod suikar » Pon Jun 09, 2008 6:44 pm

WeljaBG je napisao:au suikare, lepa ova beogradska trola ;) lepa, lepa, nema sta, svaka ti cast!

Hvala.:D
Ni tvoji crteži nisu loši.
suikar

Postod Sloba » Pon Jun 09, 2008 6:50 pm

Nego, kako se zovu ti svi modeli?
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Sloba » Pon Jun 09, 2008 6:52 pm

suikar je napisao:Slobo,je li bolje?:)
Image
Image

Milanche,ove amaterske radove radim u običnom Paint-u.

Da, puno bolje ali nisi dodao krem boju, već ostavio belu.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod WeljaBG » Pon Jun 09, 2008 7:02 pm

e, a slobo, posto si ti iz ns, jel se to suikar zezao ili su vec ni novosadjani "prevagnuli" 1000 u numeraciji garaznih brojeva? cini mi se da su najvece do sada imali citte i ik-218n? 218ice imaju na 900 i nesto ako se ne varam???
WeljaBG

Postod Sloba » Pon Jun 09, 2008 7:04 pm

Najveći broj u GSP je 916 a nosi ga IK-218-N.

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod WeljaBG » Pon Jun 09, 2008 7:06 pm

to sam i mislio ;)
kolko znam u ns se ne nasledjuju brojevi, pa bi tako ns uskoro morao da presisa bg s brojevima ;)
WeljaBG

Postod Sloba » Pon Jun 09, 2008 7:15 pm

A kod vas? Koji je najveći broj u GSP Beograd.
I, da, možete li da mi na PP šaljete slike svih gradskih vozila slikanih sa desne strane, pod uslovom da je pod tačnim uglom, i nije u skretanju(odnosi se na zglobove).
Hvala unapred svima na saradnji,
Sloba.

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod suikar » Pon Jun 09, 2008 7:16 pm

Ove garažne brojeve sam ja stavio,pošto su ovi autobusi moje mašte.
suikar

Postod Sloba » Pon Jun 09, 2008 7:22 pm

Ovako suikare, radi boljeg kvaliteta i prepoznavanja boja predlažem ti da sačuvaš u PNG format. Onaj Belkommunmaš što sam ja crtao ima dobru boju a težak 11,1 KB ! U PNG! :D

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod WeljaBG » Pon Jun 09, 2008 7:27 pm

ok, suikare, thanx za info ;)

slobo, najveci gb (autobuski) u bg je novobeograski novi ik-218n gb 1355, sad kad stigne i 2ga serija zglobova, imace jos vece brojeve (nadam se, ukoliko ne "pozajme" od rashodovanih), tramvajske prikolice imaju jos vece brojeve od novih 218ica i to 1430, 1440 nisam bas potpuno siguran, uvek sam obracao paznju na prve 2 cifre, dok najveci ikada broj u gsp-u bg je imao 4161 ili jos neki valjda 4191, ne secam se u pogonu zemun ik161 za istanbul su bili nameneni pa su ih vratili, a inace lasta (gradska) ima brojeve na 5800, dok privatnika ima dosta na 4000 ;) e da, i mnogo tramvaja i autobusa imaju iste g.brojeve, dok sve trole imaju potpuno iste g.b kao i autobusi iz pogona kosmaj ;) to je nebuloza ali sta da radis kad ljudi ne vode racuna o numeraciji, ima jos i privatnika sa istim "malim" g.b kao i kosmajci i trole, pa i tramvaji, tako da memoj da te cudi da vidis 4 totalno razlicita vozila na totalno razlicitim ili jos gore istim linijama u roku od pola sata! to samo u bg moze!
WeljaBG

Postod suikar » Pon Jun 09, 2008 8:54 pm

Jedan zglobni prigradski autobus.
Image
Image
suikar

PrethodniSledeća

Povratak na Crteži