Linija 72 gb 1152

danilo je napisao:Garažni brojevi: 1153, 1207, 1224 i 1251 rashodovani i otpisani. GB 1153 je skroz raskupusan, takoreći ostao samo kostur, a ove ostale će sukcesivno rasturati, a pnda na seckalicu u Železnik.
Iskreno mi je žao ovih vozila, naročitu 1153 i 1207, ipak su oni obeležili jedan, ma kakav period naše istorije, a i to su vozila detinjstva moje generacije, tako da će mi teško biti da ih prežalim.

Malo teže kante su i jedan i drugi i zašto oni nisu posečeni................ako već nešto mora da stradaStefan Bgd je napisao:Profo,rade i 1250 i 1254...Danas je 1250 radio na 56-ci a 1254 na 17-ci.Mada realno oba su kante,i služe za rezervu.
Ovaj rashod mi liči na debelu mućkuStefan Bgd je napisao:Ovaj rashod neko radi bez ikakvog smisla i redosleda,ne gleda se da li je vozilo skorije sređivano i u kakvom je stanju,važno je da autobus za 2 dana stave na klocne i očerupaju ga.![]()
![]()
Nadam se da ga "Šreder" neće pojesti za ručak.Stefan Bgd je napisao:Da dodam da je i gar.broj 1271 van stroja,rekao bi da je menjač u pitanju.Stoji parkiran pored 1153 sa podignutim poklopcima.
profa_chb je napisao:čista politika, ako poseku autbuse, onda im fale, onda mora grad da im kupi nove... ili još bolje, poseku one koji su relativno ok, a krševe ostave da bi imali čime da mašu kako nemaju dobra vozila....

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost