negas je napisao:Nibus-ja je napisao:negas je napisao:To mu je jedino vreme gde je mogo da se gurne zbog tih zastitnih vremena, ali nema Zajecar, tesko ce ovo da ide...tesko...kog da vozi...
fimatotravel je napisao:Slažem se sa tobom negas,bar da je dodao autokomandu nego nije ni to.Teško će to funkcionisati ako prođe

Videcemo ako se postavi cenom lako ce da putnici predju kod njega jer je juzni i istocni deo srbije u mnogo teskom finansijskom polozaju tako da videcemo

ja svima zelim uspeh i puna vozila
Svako ko voli buseve, voli da su busevi puni...ali danas je tuzna prica...cena moze da se smanji, ali smanji ce i drugi, gubice svi (sem putnika jedno vreme), i onda ce opet jedan da odustane i nista!
Pravimo off, ali ovo je zanimljiva tema... Ne znam kako se krecu cijene karata u Srbiji, ali ovde u BiH su takve cijene, da se meni samom vise isplati voziti autom, tj manje cu goriva potrositi nego da platim kartu u oba pravca. A autobusi osim praznika i vikenda nemaju nista putnika, pa ne znam kako neko ne proba da "prepolovi" cijene i napuni autobus??? Jer da je jeftinije vise bi svijeta putovalo, drugo i ovi sto idu autom mozda bi presli na bus, jer bi bilo jeftinije, a i auto se cuva, itd....