Sashco je napisao:Vozaci u medjugradu i lokalu dobili plave kosulje i teget dzempere. Nije lose...

randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Pozdrav za sve nibus kolege. Danas bio u 442. Ljudi, ovaj bus je unutra maximalno ocuvan! Prijatno iznenadjenje!
Smederevac..![]()
U poslednje vreme iskljucivo radi vojni prevoz i Babusnicu..
Nibus-ja je napisao:randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Pozdrav za sve nibus kolege. Danas bio u 442. Ljudi, ovaj bus je unutra maximalno ocuvan! Prijatno iznenadjenje!
Smederevac..![]()
U poslednje vreme iskljucivo radi vojni prevoz i Babusnicu..
442 i spolja izgleda ko zmaj, kako radi Babusnicu preko Gadzin-Han ili Belu-Palanku(Pirot)

bogda78 je napisao:Ali je 442 bez obzira na to što je 502 rađen posle njega u boljem stanju...a 502 je držao Zvornik jedno vreme,a sada ga viđam na sve strane...e on će uskoro u lokal,tj međugrad.

Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Jos jedna slicica iz arhive...kad vec pričamo o Shofferu, on je više puta pominjao ovaj bus...920->520->397. Jedan od retkih snimaka ova azdaje sa MAN motorom...
SASCHO daj ga od napred ako ga imas

Sashco je napisao:Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Jos jedna slicica iz arhive...kad vec pričamo o Shofferu, on je više puta pominjao ovaj bus...920->520->397. Jedan od retkih snimaka ova azdaje sa MAN motorom...
Kasno sam ovo video, otvarao sam sajt preko mobilnog... nemam takav snimak nazalost...
442 - parkiran na AS u Aleksincu, prošlogodišnja slika... unutra siv tapacir, i sedišta nežno plave boje. Osim prednje stene i zadnjeg dela koji je bio metalik sivi pa prefarban, bus nosi prvu farbu.
bogda78 je napisao:Sashco je napisao:Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Jos jedna slicica iz arhive...kad vec pričamo o Shofferu, on je više puta pominjao ovaj bus...920->520->397. Jedan od retkih snimaka ova azdaje sa MAN motorom...
Kasno sam ovo video, otvarao sam sajt preko mobilnog... nemam takav snimak nazalost...
442 - parkiran na AS u Aleksincu, prošlogodišnja slika... unutra siv tapacir, i sedišta nežno plave boje. Osim prednje stene i zadnjeg dela koji je bio metalik sivi pa prefarban, bus nosi prvu farbu.
http://www3.picturepush.com/photo/a/467 ... ksinac.jpg
Ovo beše nekad 521?

Sashco je napisao:Taj, taj, 521... Preteče me Nenad...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju