Kasno sam video ovu temu - evo sklepao sam nešto, brzinski. Gorane svaka čast za originalnu fotografiju!Goran sk je napisao:Nenade to sam i ja pomislio ... a ne bi bilo lose da se vidi kako bi to izgledalo

Nenad_KM je napisao:
Uh kako je odlicno ispalo sa ovim starim dobrim Nis ekspresovim logom. Svaka cast
boyan92 je napisao:Mogli bi da promene vise logo Nis ekspresa, ovaj je zastareo i ruzan.

Nenad_KM je napisao:boyan92 je napisao:Mogli bi da promene vise logo Nis ekspresa, ovaj je zastareo i ruzan.
Zasto ruzan? Promenili su i stavili onaj odvratni latinicni spomenik logo. Zapamti ovaj je logo bio i ostao bar meni kao graficaru najbolji i najoriginalniji.
ik404 je napisao:Nenad_KM je napisao:boyan92 je napisao:Mogli bi da promene vise logo Nis ekspresa, ovaj je zastareo i ruzan.
Zasto ruzan? Promenili su i stavili onaj odvratni latinicni spomenik logo. Zapamti ovaj je logo bio i ostao bar meni kao graficaru najbolji i najoriginalniji.
Tacno! Iza njega su godine, tradicija... Nema razloga da se menja! Ovo sto je uradio Sale je idealno... uz minimalne korekcije, a mozda i ne...Sjajno!

boyan92 je napisao:Da ali ovaj Logo mi je bas jednostavan , ko da je dete na papiru iseklo slova i preko toga preslo sa bojom.
Meni se nesvidja , to je moje misljenje.

boyan92 je napisao:Ja nisam rekao da mi se svidja novi Logo , cirilicu volim vise nego latinicu , i podrzavam to da sve sto moze i treba da se pise cirilicom.
Ali jednostavno ovaj logo stari mi je previse industrijski , ko da ga je neko cisto radi reda uradio.

boyan92 je napisao:Glupo je o tome uopste i raspravljati ,ukusi su razliciti.

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju