Sashco je napisao:Bilo je vreme da 403 prodje generalku...
Ah pusta latinica... Bravo za fotku Aleksa!

Stefan Bgd je napisao:Saško batice,šalji ove tvoje kreacije Niš-ekspresu uz dodatak da imaš podršku ljubitelja autobusa širom Srbije i regiona.![]()
Stvarno,Nibus 403 deluje baš nekako siromašno sa ovim latiničnim natpisom...

E ovo su bile i ostale mašine, ovi posle su sve ružniji i ružniji.Nenad_KM je napisao:Drugari vidite sta sam nasao, ne mogu da ne podelim sa vama, inace preuzeo sam sa hrvatskog sajta prijevoz.nr, cak vidim da je negas autor par slika tako da se nadam da mi nece zameriti sto sam okacio slike
# 450(cini mi se kao sto Nibus-ja ima u svom potpisu) inace legenda koje vise u Nis ekspresu nemaaaaaaaaa![]()
bogda78 je napisao:Ovo je 579...i on je išao gore,ali 570 je bio mnogo bolji...

MILE je napisao:E ovo su bile i ostale mašine, ovi posle su sve ružniji i ružniji.Nenad_KM je napisao:Drugari vidite sta sam nasao, ne mogu da ne podelim sa vama, inace preuzeo sam sa hrvatskog sajta prijevoz.nr, cak vidim da je negas autor par slika tako da se nadam da mi nece zameriti sto sam okacio slike
# 450(cini mi se kao sto Nibus-ja ima u svom potpisu) inace legenda koje vise u Nis ekspresu nemaaaaaaaaa![]()

Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:E ovo su bile i ostale mašine, ovi posle su sve ružniji i ružniji.Nenad_KM je napisao:Drugari vidite sta sam nasao, ne mogu da ne podelim sa vama, inace preuzeo sam sa hrvatskog sajta prijevoz.nr, cak vidim da je negas autor par slika tako da se nadam da mi nece zameriti sto sam okacio slike
Ma meni su bili lepi i Smederevci ali sa niskom tvrdjavom, tamno sivom maskom i pozadi iste boje branik.
negas je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:E ovo su bile i ostale mašine, ovi posle su sve ružniji i ružniji.Nenad_KM je napisao:Drugari vidite sta sam nasao, ne mogu da ne podelim sa vama, inace preuzeo sam sa hrvatskog sajta prijevoz.nr, cak vidim da je negas autor par slika tako da se nadam da mi nece zameriti sto sam okacio slike
Ma meni su bili lepi i Smederevci ali sa niskom tvrdjavom, tamno sivom maskom i pozadi iste boje branik.
Nema razloga da se izvinjavas! Smederevci bili uvek bez tvrdjave, ali imali sivo, znamo!
403 jao sta rade, mada BOLJE JE OVAKO, BEZ CRNOG!!! Imao sam sliku od 570 i to dve, ali mora da potrazim, bojim se da je stari HDD to odneo sa sobom...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 55 gostiju