Stefan Bgd je napisao:Samo da održavanje bude u redu od strane vozača i firme,i nema brige za autobus.I posle 5 godina ima da bude ovakav.Nadam se da će i ove ostale barem da prefarbaju i malko utegnu.

Nenad_KM je napisao:ATP ce izgleda ovih dana da uvedew sistem kao na BAS-u, izlazak na peron uz zeton, video sam da su na AS doneli ono cudo za zeton kako god da se zove. Licno mislim da je to promasaj jer ako to budu ubacili ucenici koji koriste mesecne karte bice prinudjeni da u autobuse ulaze negde po izlasku iz AS jer roditelji nisu u mogucnosti da placaju i za peronizaciju i za mesecnu kartu.Inace zbog kombi prevoznika se jos od kad planiralo ogradjivanje stanice,
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:ATP ce izgleda ovih dana da uvedew sistem kao na BAS-u, izlazak na peron uz zeton, video sam da su na AS doneli ono cudo za zeton kako god da se zove. Licno mislim da je to promasaj jer ako to budu ubacili ucenici koji koriste mesecne karte bice prinudjeni da u autobuse ulaze negde po izlasku iz AS jer roditelji nisu u mogucnosti da placaju i za peronizaciju i za mesecnu kartu.Inace zbog kombi prevoznika se jos od kad planiralo ogradjivanje stanice,
To moze lako da se resi da se peronska karta uracuna u cenu mesecne pa i povratnih karata,naravno sa popustom kao sto je to u NIS-ekspresu odradjeno

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:ATP ce izgleda ovih dana da uvedew sistem kao na BAS-u, izlazak na peron uz zeton, video sam da su na AS doneli ono cudo za zeton kako god da se zove. Licno mislim da je to promasaj jer ako to budu ubacili ucenici koji koriste mesecne karte bice prinudjeni da u autobuse ulaze negde po izlasku iz AS jer roditelji nisu u mogucnosti da placaju i za peronizaciju i za mesecnu kartu.Inace zbog kombi prevoznika se jos od kad planiralo ogradjivanje stanice,
To moze lako da se resi da se peronska karta uracuna u cenu mesecne pa i povratnih karata,naravno sa popustom kao sto je to u NIS-ekspresu odradjeno
Tako ce i biti, pocelo je ogradjivanje stanice, a ja cu malo da ispusim izvinjavam se na izrazu za slikanje.
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:ATP ce izgleda ovih dana da uvedew sistem kao na BAS-u, izlazak na peron uz zeton, video sam da su na AS doneli ono cudo za zeton kako god da se zove. Licno mislim da je to promasaj jer ako to budu ubacili ucenici koji koriste mesecne karte bice prinudjeni da u autobuse ulaze negde po izlasku iz AS jer roditelji nisu u mogucnosti da placaju i za peronizaciju i za mesecnu kartu.Inace zbog kombi prevoznika se jos od kad planiralo ogradjivanje stanice,
Tako ce i biti, pocelo je ogradjivanje stanice, a ja cu malo da ispusim izvinjavam se na izrazu za slikanje.
ma samo kazi da radis za sajt i kad te cuvari nauce posle ces ulaziti kao sluzbeno lice

Goran sk je napisao:uff da nisu ovi stubovi bile bi slike perfektne ma da i ovako nisu lose

Nenad_KM je napisao:Goran sk je napisao:uff da nisu ovi stubovi bile bi slike perfektne ma da i ovako nisu lose
Pa sta da se radi kad se krov drzi na tim stubovima a ima kod svakog perona po 3-4 stuba.

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 25 gostiju