Gligi je napisao:Nibus-ja je napisao:Nibus-ja je napisao:odakle je stigo MAN-trosovinac
ex-MIMOZA 93 Presevo
Odakle ti to?? Ja sam malopre video Mimozinog
Nibus-ja je napisao:Gligi je napisao:Nibus-ja je napisao:Nibus-ja je napisao:odakle je stigo MAN-trosovinac
ex-MIMOZA 93 Presevo
Odakle ti to?? Ja sam malopre video Mimozinog
Imaju identicne oznake-pecate iznad prednjeg-levog tockaili ako su vise komada onda dosla od istog ranijeg vlasnika
boyan92 je napisao:Juce sam video neki novi autobus medjugradski becejprevoza i to u Nemanjinoj u BG , smedje metalik boje , prvi put sam video onakav bus ,deluje kao novi.
Aleks_BGD je napisao:boyan92 je napisao:Juce sam video neki novi autobus medjugradski becejprevoza i to u Nemanjinoj u BG , smedje metalik boje , prvi put sam video onakav bus ,deluje kao novi.
Neoplan,vozi radnike Tempa svako jutro u 5.00 parkiran ispred Meka na Terazijama.
ik404 je napisao:Aleks_BGD je napisao:boyan92 je napisao:Juce sam video neki novi autobus medjugradski becejprevoza i to u Nemanjinoj u BG , smedje metalik boje , prvi put sam video onakav bus ,deluje kao novi.
Neoplan,vozi radnike Tempa svako jutro u 5.00 parkiran ispred Meka na Terazijama.
Ovaj Aleks, jos malo pa ko bata Krle, nema sta ne zna po Srbije!
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju