Prvi radni dan u 2011-oj godini,juče smo radili na 9-511 (izlazi iz garaže u 3:55,predaje smenu u Sremčici u 10:29).Redovan auto na tom polasku je 1283,međutim mi smo dobili ludu MAN-čugu 1285,auto koji mi je u sećanju ostao kao munja kada smo ga mi vozili na 1-88,bio je ekspres...Sada u malo lepšem limarijskom izdanju,ali mu je idalje tu ona žustrina i zvuk pravog MAN-a koju ispoljava i dokazuje na Obrenovačkom putu.
Idemo sa fotkama,prva je sa Ž.stanice oko 4:20 pred polazak:
Pa onda u Sremčici oko 5:10:
I taman se ja oduševio sa busem,fenomenalno vuče i koči,lepo greje...kad eto ti baksuza u Sremčici kod naselja Gorica eksplodirao nam prednji levi jastuk i spadne nam visina prednjeg dela...Joj ljudi kako je to ljuljalo,pa još na pružnom prelazu...Uglavnom sa Ž.stanice smo ga isključili i pravo za garažu da ga srede.
Tamo sam proveo oko sat vremena na kanalu sa 1285,te sam mu za to vreme namestio prednji far koji je ispao iz ležišta i iskoristio priliku da napravim fotku:
1285 je sređen i spreman da nastavi rad:
Pošto smo ispali iz turaže,morali smo da kratimo kod sajma i vraćamo ga do Ž.stanice:
I na kraju slike na kraju smene u Sremčici,prizor predivan veje sneg k'o na planini,okretnica zavejana,put ne očišćen...