Sashco je napisao:Prvi bus koji sam uslikao u 2011...

randjelovic66 je napisao:negas je napisao:Nenad_KM je napisao:Satirko je napisao:sta ste se ubacili za volan autobusa motor je najbitniji
E to Ivco, svi se vataju za taj volan a motor je bitniji, ja bi vise voleo da je MAN ali opet sta je tu je.
Sto se tice volana, najvise bih voleo da je TAM-icev, svi koji su ga okretali znaju i uvek su govorili posle da je najzgodniji...
Bravo za 500 Aleksa! Grobljanska slova su otisla, ovako je bolje, jedino nek nakose font pod 75%! U pitanju je farba? Bolje, bar po meni!
Najbolje je da idu sa masinskim fontom (on je predivan, tesko se nalazi na netu, imate ga u knjigama za tehnicko crtanje i nacrtnu geometriju!) A posto nis-ekspres radi sam masinsku proizvodnju, jos bi bilo bolje da se takav font stavi i u masinsku mrezicu, mislim da to uopste nije losa ideja, i drugo, za svakog masinca to je azbuka, odmah zna sta je! Dakle da li je Belgijanac, Nemac, Amerikanac, cim vidi slova i mrezu zna da je masinstvo upitanju, asocira na proizvodnju i kreativnost...Slova su pod 75% i kazem font nisam nasao na netu da vidite...
Aleksa, ti si slikao, pa i video bolje, jer je traka ostala siva ili je ono sivo, preslo u belo...Jer je kinez unutra ili ne?
Mozda sam lud ili, ali 133, 134 mi se mnogo svidjaju, ta skromnost i jednostavnost me odusevljava...cak mi je lepsi od ovih 400.31 kineza, mozda zbog boje! I svaka cast na slikama 133 i 134!
I konacno, ovaj bus sam hteo da postavim odavno, ali jedva ga nadjoh...Znamo ko ce se najvise oduseviti, dobro tada je vec bio bus skinut s ekspresa...
Klik na sliku da bude veca![]()
![]()
Negas-e unutra je kinez na #500,sve je kinesko..sedista,klima..
Motor MAN Euro5.. 350ks

Aleks_BGD je napisao:Bravo Mate odlicne slike.Dobro se drzi #485,cini mi se da je skoro nesto farban...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 5 gostiju