Stefane, ima li koji Ikarbus 112.3 ili 218.3 da se nadje u garazi za slikanje? Zeleo bih da vidim kakva mu je tabla, i onako ceo bus, Ikarbus na Volvo sasiji, jel tako?
Se7en
Drugu godinu već radi na 59(video ga ja na 59 letos), a po dolasku je par godina radio na 88.danilo je napisao:MILE je napisao:Nije loš ovaj #1285 drži se dobro. Treba izdržati haos na 88.
Sad je on redovan na liniji 59, mislim da je na 10/59![]()
profa_chb je napisao:super reportaža![]()
samo nažalost, bus bi bio dobar na trci od 400m, kad bi vozio 24h, pola bi proveo u pit stopu

MILE je napisao:Drugu godinu već radi na 59(video ga ja na 59 letos), a po dolasku je par godina radio na 88.danilo je napisao:MILE je napisao:Nije loš ovaj #1285 drži se dobro. Treba izdržati haos na 88.
Sad je on redovan na liniji 59, mislim da je na 10/59![]()

Može sa #1285 lagano da se radi samo da mu popune rupe na instrument tabli, to mu je najveća mana koju sam uočio. Nebi ga uzeli na 59 da je kanta k'o što profa misli.Stefan Bgd je napisao:profa_chb je napisao:super reportaža![]()
samo nažalost, bus bi bio dobar na trci od 400m, kad bi vozio 24h, pola bi proveo u pit stopu
Za ovo ćeš morati da izvineš Profo,ovaj bus je odličan i dobro održavan,bez problema može da se odradi ceo dan s njim.Biće reportaža od danas sa 56-ce,da vidiš ti šta je muka sa kantama...

n_idza je napisao:ljubalasta je napisao:stefane tvog caleta znam
Znam ga i ja.![]()
Mnogo dobar čovek.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju