Dobar je #476, malo sam ga pregledao kad je dolazio u Šabac pre par meseci. Rekao bih da ga odlično čuvaju.Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:#476 u Zrenjaninu. Linija Niška Banja - Zrenjanin.
http://i53.tinypic.com/2lnu9i0.jpg
Au pa ja tek sad vidim ovo. Extra slike a i 476 se jos extra drzi za svoje godine!
Hvala. Koliko je uopšte star 476? Nije mi izgledao kao star na prvi pogled.
11 godina, a za tih 11 godina on je mnogo kilometara prevalio i posada je izmenio. Od generacija 2000 i 2001 par buseva nije menjalo mnogo ili uopste bar jednog gazdu. 523 je od uvek imao jednog istog gazdu(moj rodja) koji ga i dan danas vozi a partneri ili ti kolege su se menjali. 502 i 581 kako sam cuo nisu toliko jahani a ostalo je jahano samo tako. Sto se generacije 2000 tice to me nije toliko ni interesovalo pa se nisam ni raspitivao.
MILE je napisao:Dobar je #476, malo sam ga pregledao kad je dolazio u Šabac pre par meseci. Rekao bih da ga odlično čuvaju.Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:#476 u Zrenjaninu. Linija Niška Banja - Zrenjanin.
Au pa ja tek sad vidim ovo. Extra slike a i 476 se jos extra drzi za svoje godine!
11 godina, a za tih 11 godina on je mnogo kilometara prevalio i posada je izmenio. Od generacija 2000 i 2001 par buseva nije menjalo mnogo ili uopste bar jednog gazdu. 523 je od uvek imao jednog istog gazdu(moj rodja) koji ga i dan danas vozi a partneri ili ti kolege su se menjali. 502 i 581 kako sam cuo nisu toliko jahani a ostalo je jahano samo tako. Sto se generacije 2000 tice to me nije toliko ni interesovalo pa se nisam ni raspitivao.

Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Dobar je #476, malo sam ga pregledao kad je dolazio u Šabac pre par meseci. Rekao bih da ga odlično čuvaju.Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:#476 u Zrenjaninu. Linija Niška Banja - Zrenjanin.
Izmedju ostalog i to, a na primer 509 mi deluje da se vec ofucao, i ne cuvaju ga nesto a i leteci je.
bogda78 je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Dobar je #476, malo sam ga pregledao kad je dolazio u Šabac pre par meseci. Rekao bih da ga odlično čuvaju.Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:Nenad_KM je napisao:alexandargh je napisao:#476 u Zrenjaninu. Linija Niška Banja - Zrenjanin.
Izmedju ostalog i to, a na primer 509 mi deluje da se vec ofucao, i ne cuvaju ga nesto a i leteci je.
Nije leteći,nema na ekspresu letećih vozila...samo često menja posade,i to je jedina muka...a ima mercedesa...i 529 će njegovu sudbinu da doživi...a 472 i 476 ja mislim da dugo voze iste posade.

randjelovic66 je napisao:#502,#504,#509
su izbaceni iz upotrebe..nalaze se na placu u garazi..skunite su im tablice,zavese..

Sashco je napisao:Što za uspomenu, ne kapiram...randjelovic66 je napisao:Sashco..jel to 497 za uspomenu,a?

Jel nešto gadno? Izašao pre dva meseca...šta može da bude?randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Što za uspomenu, ne kapiram...randjelovic66 je napisao:Sashco..jel to 497 za uspomenu,a?
Pa vec nekoliko meseci,vozilo je proglaseno za neispravno..

Sashco je napisao:Jel nešto gadno? Izašao pre dva meseca...šta može da bude?randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Što za uspomenu, ne kapiram...randjelovic66 je napisao:Sashco..jel to 497 za uspomenu,a?

Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:Jel nešto gadno? Izašao pre dva meseca...šta može da bude?randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Što za uspomenu, ne kapiram...randjelovic66 je napisao:Sashco..jel to 497 za uspomenu,a?
Cuo Aleksa pa meni rekao a sad ja vama da prenesem posto se Aleksa ne oglasava. Vozilo je oko mesec dana u garazi, kako i zasto neka dopuni Aleksa ako ima informaciju jer ja stvarno ne znam samo znam to da je vec mesec dana u garazi neispravan.

randjelovic66 je napisao:Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:Jel nešto gadno? Izašao pre dva meseca...šta može da bude?randjelovic66 je napisao:Sashco je napisao:Što za uspomenu, ne kapiram...randjelovic66 je napisao:Sashco..jel to 497 za uspomenu,a?
Cuo Aleksa pa meni rekao a sad ja vama da prenesem posto se Aleksa ne oglasava. Vozilo je oko mesec dana u garazi, kako i zasto neka dopuni Aleksa ako ima informaciju jer ja stvarno ne znam samo znam to da je vec mesec dana u garazi neispravan.
Ja vise od toga neznam..To mi rekao Gara pre neki dan.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju