od mihajlo » Uto Jan 18, 2011 12:42 am
Данас је око пола три по подне у 29. новембра (код слатке куће) нападнут возач са линије 23 са аутом 877, са мало тежим повредама одвежен колима хитне помоћи.
Нема још ништа у новинама, а знам за то, јер сам са мојом екипом видео како га пребацују у кола хитне помоћи.
Нешто касније око седам увече избегнут је још један напад.
У бусу приватног превозника Тамнава са рег.бр. БГ=854-798 (Икарбус ИК-103) са линије 43, моја екипа и ја смо у правцу Котежа контролисали путнике, а онда је на стајалишту "Цвијићева" у бус на прва врата (где је још увек стајала моја колегиница - картонџија) ушао видно пијани "господин" који је одједном са врата почео да пљује возача због тога што слуша музику (тачније радио), а после пљуваља је кренуо да га удари (пошто је скроз отворена кабина) у главу вероватно, али пошто је био мортус пијан, ударио је руком у шипку. Онда је моја колегиница која је висока 160цм са 40 килограма кренула да одбрани возача, али је он њу одгурнуо на врата, е на срећу па сам улазио на средња врата и био у близини па направио пар корака до возача и раздвојио их, а на следећој станици смо га избацили напоље где смо га оставили да чека следећи бус (ваљда, јер ко зна где је он кренуо).