Mitrovcanac je napisao:Tacno tako. RJ Kosovska Mitrovica je danasnji Kosmet Prevoz. Veliki broj autobusa Kosovo transa je unisten, npr. kada je NATO gadjao garazu u Gnjilanu, svi autobusi iz ove radne jedinice su otisli u vazduh.

Marko je napisao:Na Kim su postojali ovi prevoznici
Đakovica prevoz , Polet Uroševac , Prizren prevoz , Autorevoz Peć

Marko je napisao:To kao novo preduzece . Uzmu ime ostave dugove . Taj princip ti vazi

Mitrovcanac je napisao:Tacno tako. RJ Kosovska Mitrovica je danasnji Kosmet Prevoz. Veliki broj autobusa Kosovo transa je unisten, npr. kada je NATO gadjao garazu u Gnjilanu, svi autobusi iz ove radne jedinice su otisli u vazduh.
SAKIBOY je napisao:Sremexpres jos postoji... Upisan je u provredni registar.. na sebi ima tri autobusa i 10-ak radnika..
Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Sremexpres jos postoji... Upisan je u provredni registar.. na sebi ima tri autobusa i 10-ak radnika..
Pa i Autotransportno-Pirot jos postoji upisano u privredni registar uredno.
Nema ni JUGOPREVOZ-a iz Paracina

Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Sremexpres jos postoji... Upisan je u provredni registar.. na sebi ima tri autobusa i 10-ak radnika..
E da vidis, paracince smo zaboravili![]()
Bas steta za takve firme ali tu tesko da nesto moze da se resi. Inace u tom kraju kako mi je tetka rekla zadnjih godina puno je firmi propalo, mislim na Jagodinski kraj, Cupriju, Paracin i td.
Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Sremexpres jos postoji... Upisan je u provredni registar.. na sebi ima tri autobusa i 10-ak radnika..
Bas steta za takve firme ali tu tesko da nesto moze da se resi. Inace u tom kraju kako mi je tetka rekla zadnjih godina puno je firmi propalo, mislim na Jagodinski kraj, Cupriju, Paracin i td.
A Velmotrans iz Cuprije,imali su putnicki i teretni saobracaj,isto kao i JugEkspres..Danas je od svega toga ostala samo Autobuska stanica i ponekih raspadnuti Sanos.

Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:SAKIBOY je napisao:Sremexpres jos postoji... Upisan je u provredni registar.. na sebi ima tri autobusa i 10-ak radnika..
A Velmotrans iz Cuprije,imali su putnicki i teretni saobracaj,isto kao i JugEkspres..Danas je od svega toga ostala samo Autobuska stanica i ponekih raspadnuti Sanos.
Pisao je neko za Velmotrans, a teca mi je rekao da su nekada bili bas jaki, on je radio u toj firmi, kaze u to vreme autobuska stanica je bila puna, sa svakog perona po jedna autobus, a danas tek po neki prevoznik svrati na AS, isto kaze imali su oko 50 novih DAF-ova kamiona ali sad sve to otislo
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju