Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Postod Iosis » Pet Jan 28, 2011 11:59 pm

Bem ti budale, kakvi su to pacijenti. Što ne ode u prodavnicu i uzme pivo ili bilo šta drugo i ne plati...
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Sponzor

Postod mihajlo » Sub Jan 29, 2011 9:14 pm

Е б'ате каквих се ја све случајева нагледам и изговора наслушам за једну смену, ово је ништа. :wink:

profa_chb je napisao:džaba da mu lomiš zube, porašće mu novi, to odma za uši :wink:

Од њих ништа друго и нисам могао да очекујем.
mihajlo
Član

Pridružio se: Ned Apr 18, 2010 9:11 am

Postod ljubalasta » Sub Jan 29, 2011 10:16 pm

evo ti primer terenske kontrole u lasti,pra par godina ulazimo u bus ja i kolege,kad bus sa drvenim sedistima bez grejanja na liniji donji tovarnik,trazimo karte a putnici nece da pokazu,kazu da se voze u kotobanji a ne u busu,otad vise i nisam ulazio u bus bez grejanja.
radim u lasti kao referent saobracaja
ljubalasta
Član

Pridružio se: Pon Jan 03, 2011 12:20 am

Postod MILMAR » Ned Jan 30, 2011 10:56 am

mihajlo je napisao:...и на крају сам тој жени и написао, јер стварно ништа није имала.

Pa što joj bre napisa? Možda nije išla daleko... A i zamisli kakav je ta baba zlotvor kad je mogla tako nešto da uradi... Ja joj namerno ne bih napisao, čak bih i rekao babi da se ne meša u tuđa posla. Nemoj da me pogrešno razumeš - ne podržavam šverc, ali u takvoj situaciji ne bih tako postupio. Pun mi je kOFER takvih penzionera koji se mešaju u tuđe stvari više... :twisted:
Korisnikov avatar
MILMAR
Član

Pridružio se: Pon Sep 28, 2009 8:15 pm

Postod mihajlo » Pon Jan 31, 2011 12:31 am

Ишла је б'ате у град, да је ишла ту негде близу, пустио бих је, као што и увек радим. Друга ствар, баш ми је та казна фалила да у том тренутку пређем норму од три казне. :)
Шалу на страну, баба је баш врхунски оцинкарила и то није лепо, али свакако бих јој и написао, пошто више не штедим никога. Али ми није јасно како је знала да та жена нема карту (вероватно су причале пре тога). :roll:
mihajlo
Član

Postod 1011 » Pon Jan 31, 2011 12:48 am

mihajlo je napisao:Ишла је б'ате у град, да је ишла ту негде близу, пустио бих је, као што и увек радим. Друга ствар, баш ми је та казна фалила да у том тренутку пређем норму од три казне. :)
Шалу на страну, баба је баш врхунски оцинкарила и то није лепо, али свакако бих јој и написао, пошто више не штедим никога. Али ми није јасно како је знала да та жена нема карту (вероватно су причале пре тога). :roll:

sigurno su se posvadjale oko mesta,pa baba da joj se osveti...
1011
Član

Pridružio se: Čet Dec 30, 2010 5:58 pm

Postod mihajlo » Pon Jan 31, 2011 12:50 am

:lol: Е видиш, могуће.
mihajlo
Član

Postod 1011 » Pon Jan 31, 2011 1:04 am

mihajlo je napisao::lol: Е видиш, могуће.

sigurno...kazem jer je isto takvo stanje i na 511...na z.stanici zauzima mesto onaj ko je fizici spremniji i ko dobro proceni gde ce se otvoriti vrata,a ostali gundjaju,ponajvise babe koje se guraju u sred sihte i posle gundjaju "kakva je danasnja omladina,oni sede,a mi stariji stojimo...to u nase vreme nije bilo tako."i onda kad dodje kontrola,a neko ko sedi nema kartu,napadaju kontrolore da pisu kaznu... :D
1011
Član

Pridružio se: Čet Dec 30, 2010 5:58 pm

Postod Iosis » Pon Jan 31, 2011 9:26 am

Ja bih prje pisao kaznu onim koji idu jednu stanicu, pogotovo u gradu. Zato što su takve ljenčuge i bogalji, ako ne može hodati 500 metara koliko ima do sledeće stanice, onda se upucaj.
Za jednu stanicu nikad ne čekam bus, jedino ako pada kiša pa baš naiđe kad se nalazim pored stanice pa uletim, ali da čekam bus 5 minuta zbog voženje od 2 min nisam tolika šeprtlja.
Iosis
Član

Postod mihajlo » Pon Jan 31, 2011 11:23 pm

1011 je napisao:onda kad dodje kontrola,a neko ko sedi nema kartu,napadaju kontrolore da pisu kaznu... :D

Занимљиво. :D

Iosis je napisao:Ja bih prje pisao kaznu onim koji idu jednu stanicu, pogotovo u gradu.

То и радим, са ужитком. :) Али, обично се већина таквих извади на то да силази на следећој.
mihajlo
Član

Postod Iosis » Uto Feb 01, 2011 12:39 am

Neka plati i izađe, jer je u autobusu i koristi uslugu.
Da li je moguće otići u kafanu, popiti 5 piva i reći: E ja neću ovo da platim jer ovo mi je posljednje... :roll:
Iosis
Član

Postod mihajlo » Uto Feb 01, 2011 12:43 am

Iosis je napisao:Neka plati i izađe, jer je u autobusu i koristi uslugu.

Било би лепо кад би тако радили.
mihajlo
Član

Postod Bucko » Sub Feb 12, 2011 6:20 pm

Evo jedne anegdote koja mozda iz cele price nece ispasti toliko smesna,koliko je bila uzivo.

Danas meni u 511 ulazi kontrola kod Jugopetrola i sada naravno,kao i uvek pola autobusa izadje napolje,kontrola krece da gleda karte i uhvati jednu devojku bez karte.E sada,devojka krece da laze,kako ima 17 godina,da nema dokumenta,kako nema para da kupi kartu,jer je krenula na privatni cas itd...Kontrolor,naravno,ne odustaje i posle duzeg raspravljanja,devojka pocinje da vice na kontrolora,kako ona ima 17 godina,da nema dokumenta jer je 92 godiste i da tek ove godine puni 18 godina.Ja sam na ovu recenicu poceo da se smejem,a kontrolor njoj odgovara:"Eto vidis i decko je shvatio koliko lose znas da lazes" Devojka se ocigledno malo zabrojala sa godinama i spetljala sa matematikom,ali dobro makar je prosla bez kazne :)
Bucko
Član

Pridružio se: Uto Dec 14, 2010 5:32 pm

Postod n_idza » Sub Feb 12, 2011 10:08 pm

Haha carica. :lol: Baš se zabrojala.
Image
n_idza
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 15, 2010 12:21 pm

Postod mihajlo » Ned Feb 13, 2011 1:40 am

Bucko je napisao:E sada,devojka krece da laze,kako ima 17 godina,da nema dokumenta,kako nema para da kupi kartu,jer je krenula na privatni cas itd...Kontrolor,naravno,ne odustaje...

То слушамо сваки дан, зато смо и огуглали на такве лажи, морате да будете мало оригиналнији. :)
Иначе, победила је са несвакидашњом грешком. :D

--------------------------------------------------------

А кад смо код забројавања, добро си ме подсетио да напишем бисер једне по мојој процени студенткиње, коју сам "наватао" у петак у 65.
Девојка 'ладно из чиста мира и без пардона мени показује повластицу из 2009. године и са маркицом за студенте из марта прошле године. :shock:
Ја њој рек'о: "Је л' се ти шалиш са мном?", она: "Не, зашто", на све то се и даље прави луда и додаје како до сада уопште није имала проблема са мојим колегама око тога што јој је повластица истекла пре две године.
mihajlo
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije