choksi je napisao:Njega sad terete što ih nije upozorio da vlada borilačkim veštinama pa se smatra da je upotrebio oružije (sebe) bez upozorenja.![]()
Свашта, па шта је требао предходно да им каже да је бивши припадник жандармерије и да зна рвање.
choksi je napisao:Njega sad terete što ih nije upozorio da vlada borilačkim veštinama pa se smatra da je upotrebio oružije (sebe) bez upozorenja.![]()
mihajlo je napisao:Bucko je napisao:nadam se da ce se sada koliko toliko smanjiti napadi
Тешко.![]()
mihajlo je napisao:mihajlo je napisao:Bucko je napisao:nadam se da ce se sada koliko toliko smanjiti napadi
Тешко.![]()
Ево и зашто.![]()
Данас после паузе негде око 17:20 (пола шест) у бусу 1001 са линије 43 је нападнут мој колега Коста који је целе недеље радио са мном.
Док сам се ја уписивао код возача у налог, двојица момака су почели да бију Косту по глави, ја одмах нисам видео, а кад сам видео да су га код зглоба оборили на патос и почели да шутирају, одмах сам дотрчао тамо са возачем, па смо их раздвојили, а они су развалили врата и кренули да беже, али нису стигли далеко пошто су их одма' на станици сачекала два полицајца (пошто смо стали на станици код 29.ог) и одмах привела у станицу полиције у 29.ом.
Косту смо извели старији колега и ја из буса и на станици сачекали хитну помоћ, пошто му је цела глава била крвава, нос разбијен и не знам шта још више, крв му је само каптала са лица, ужасан је призор када видите доброг другара у таквом стању.
Морам да се захвалим и госпођама које су се затекле на станици и помогле у сваком смислу док није дошла хитна помоћ, којој је требало свега 15 минута.
Ја сам отишао са хитном у ургентни, а старији колега је прешао у другу екипу и наставио да ради до краја смене.
Ужасно је било, не могу да опишем речима.
Ово ми је већ други добар другар и колега који је отишао на боловање.![]()
Iosis je napisao:Znam da nije utjeha, ali ih treba obojicu tužiti za nanošenje teških tjelesnih povreda
MILE je napisao:Dokle više?![]()
Treba sa svakom ekpom poslati jednog pandura naoružanog do zuba
Iosis je napisao:Mile izgleda da će da bude nešto od toga: http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/233485 ... rolore-GSP
MILE je napisao:@Mihalo
Želim brzo ozdravljenje tvom kolegi.
Momcilo (putnik) je napisao:I ja želim brzo ozdravljenje tvom kolegi.
Iosis je napisao:I ja želim brz oporavak tvom kolegi.
profa_chb je napisao:brz oporavak kolegi.
Bucko je napisao:Tvom kolegi brz oporavak.
profa_chb je napisao:...a tebi SAMO HRABRO, NE DAJ SE
Bucko je napisao:...a ti se matori cuvaj
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju